Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Kasprowy Wierch

Domyślnie Kasprowy Wierch

Cztery kadry, cztery różne ogniskowe i cztery strony tej samej góry. Zapraszam na Kasprowy Wierch.

1.

2.

3.

4.

Domyślnie

Miodzio. 2-czadowa!
    Fuji

Domyślnie

Ślimaku, biorę tylko 2 !
    1 ma potencjał, ale dopracowałbym obróbkę szczególnie dołu.
    3 nie wiadomo czy decydować się na budynek czy niebo po lewej ? wybrałbym niebo...
    4 widziałbym bardziej centralnie.
    no ale to moja wizja, ktoś może mieć inną...
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

1. Nie podchodzi mi za bardzo
    2. Już podchodzi bliżej to światełko po lewej i chciałbym go więcej zobaczyć w kadrze
    3. Widziałbym więcej lewej i prawej, bardziej panoramicznie
    4. Ładnie świeci, ale kadrowo widziałbym to ciut inaczej.
    Ale nie bierz sobie tego do serca bo ja amator
    I'm amateur photographer, not a terrorist!

Domyślnie

Powiem tak znane miejsce, rozumiem że chciałeś pokazać nieco inaczej, niemniej mnie osobiście niestety żadna z tych kompozycji nie składa się w spójny obraz

p.s.
    No może poza numerem dwa!
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Kto nie szuka ten nie błądzi. Dziękuję Wam słowa krytyki. Krajobraz bez ładnego światełka i "poprawnego" kadrowania jest jednak ciężki do przyjęcia. Mam nadzieję, że dwa dodatkowe kadry jakoś wynagrodzą pierwsze braki.

5.

6.

Domyślnie

5 za dużo lewej strony, pojechałbym "szkłem" po tym oświetlonym stoku. budynek w prawym górnym rogu jak punkt kulminacyjny w tym momencie nie ma oddechu. Każda wizja inna, można kombinować światło jako najmocniejsza strona tego ujęcia.
    6 prawie bez zarzutu (prowadzona grań po prawej niestety się nagle kończy), ale źle nie jest, może ciut inaczej bym w prawo kadrował.
    kolorystyka to najmocniejszy atut tych prac.
    Nikon i podróże ...

Uprawnienia umieszczania postów