Hmm, może to kwestia tego, że ja lubię szum. Z drugiej strony z photoshopa zawsze byłem cienki.
Szukaj
Hmm, może to kwestia tego, że ja lubię szum. Z drugiej strony z photoshopa zawsze byłem cienki.
Pamiętam, że się wyróżniałeś nieoczywistymi kadrami -tutaj tego nie ma. Większość zdjęć to ładne widoczki tylko teraz dużo foterów robi ładniejsze widoczki.
nic
Uuu; przykro mi to pisać, ale zawiodłem się oglądając te zdjęcia
Popatrz na swoje portfolio - czy którekolwiek z tego wątku ma szansę się tam znaleźć?
Moim zdaniem nie
Trzyma kciuki za Twój rozwój, który może potrzebuje trochę 2013stych eksperymentów i pewnej nonszalancji.
Wierzę jednak, że wróci na poprzednią drogę łączenia emocji z estetyką
Pozdrowienia!
edit:
na szybko podglądnąłem - widzę, że przynajmniej jedno się znalazło w pf nr 6 (btw imho najlepsze z tego wątku)![]()
Ostatnio edytowane przez JAP ; 17-02-2014 o 12:46
"Z pasją fotografuj życie, ale nie zapomnij i żyć z pasją" Z. Kamm
Zdjęcia naprawdę ładne, ale na trójce wystemplowałbym ten rasistowski symbol a napis zostawił.
D5100 || N35 f/1.8G || N50 f/1.8G
No nie wiem, set fajny, tylko tem symbol white pride... Ja bym dla fotografa narobił trochę dymu za takie zdjęcie, nie róbmy jaj z pogrzebu (albo i wesela), panowie. Nawet jest w tym trochę komizmu, uśmiechnięta para młoda a w tle taki a nie inny symbolNo chyba że pan młody jest kibicem Legii, oni się w takich klimatach odnajdują...
![]()
Świetne zdjęcia ale nr.3 Wymiata! haha
Nieważne czym - ważne jak!
Dzięki za opinie. Sporo myślałem nad tym co napisaliście. W sumie ciężko mi powiedzieć, czemu teraz moje zdjęcia są takie a nie inne. Fotografia ślubna dalej mnie kręci i dalej uprawiam ją z wielką przyjemnością. Wydaje mi się, że to kwestia ewolucji i rozwoju. Nie da się robić przez cały czas tak samo. Pozostaje mieć tylko nadzieję, że ten cały rozwój i ewolucja przebiega w dobrym kierunkuTymczasem kolejne 4 zdjęcia.
P.S. Nie stempluję zdjęć, to wbrew mojej religii![]()
Skontaktuj się z nami