Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie Zaproszenie do roku 2013

Dawno mnie tu nie było i widzę, że troszkę się pozmieniało. Niby czytałem regulamin, ale gdybym zrobił coś nie tak, to nie bijcie tylko napiszcie Przechodząc jednak do meritum, chciałem podzielić się z Wami paroma zdjęciami, które zrobiłem w 2013 roku. Nie jest to jednak podsumowanie roku, a raczej zaproszenie do materiałów, które właśnie zaczęły się pojawiać na moim blogu. Ostatnio wrzuciłem tam dwa reportaże, więc jeżeli macie ochotę na więcej to zapraszam. BLOG

Domyślnie

Nr 3 daje do myślenia hehe - świetnie wyłapane.

Domyślnie

Nooo fajnie to robisz. Podobają się wszystkie, a najbardziej:
    • 14 Perełka
    • 7
    • 12
    • 13
    "Nikon"

Domyślnie

Dzięki. Co do 3 to kiedy zobaczyłem napis, wiedziałem że będę go chciał wykorzystać. Szkoda tylko, że kadr nie był czysty.

Domyślnie

Zdjęcia świetne. Na 3 oprócz napisu jest jeszcze mały "bonus" z lewej strony
    14 faktycznie mega ! Super kolory i kadr.
    12 też świetna, ale MZ szkoda tej reki w kieszeni. Ale to moje odczucie.
    pozdrawiam
    Marcin
    http://www.tycipienka.pl/

Domyślnie

poza 8 gdzie sa zlapane naturalne, fajne emocje nie widze tu nic co moze sie bardzo podobac, na czele z koszmarna 1 ktora pomijajac kadrowanie, brzydkie kolory i szumy jest poprostu niesmaczna a nie smieszna
    Road to Manila

Domyślnie

8 świetna, radosna naturalna fota. 12,14 pozytywnie się wybijają.
    1 i 2 moim zdaniem bardzo kiepskie (kolory, kadr, scena) jak by od innego fotografa.

Domyślnie

Dzięki za wszystkie opinie. Zarówno pozytywne jak i negatywne. Każda jest dla mnie cenna i każdą rozważam.

Domyślnie

proszę bardzo
    Jest potencjał, tylko niektóre foty masz jakbyś nagle odpuścił (takie od niechcenia).
    Pozdrawiam

Domyślnie

Fajne klatki choć na niektórych brakuje jakości obrazu.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów