Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin Jakubowski Zobacz posta
    Żeby jednak nie zostać zaliczonym do wyznawców jabłkowych powtórzę to co już mówiłem w innym wątku: osx 10.9.0 był sprzedawany za adekwatną cenę, a na dokładkę będę oddawał mojego imaca do reklamacji bo wylazły plamy na matrycy (małe bo małe ale zawsze).

Te najnowsze iMacki mają plamy ? Z tą cieńszą matrycą ?
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez witus Zobacz posta
    Te najnowsze iMacki mają plamy ? Z tą cieńszą matrycą ?
    niestety tak, po 10 miesiącach (model 27 cali late 2012) zobaczyłem je w dolnym lewym rogu. Może były tam wcześniej, ale nie zauważyłem ich ponieważ są w miejscu ekranu do którego rzadko zaglądam a poza tym są widoczne tylko na białym tle.

@JED - zsynchronizowałeś zdjęcia?

to o czym piszesz to nie intuicyjność tylko przyzwyczajenia. Obecnie wszystkie systemy są mniej więcej tak samo intuicyjne. Win 8 ponoć jest bardzo intuicyjny, a ja jak siadam do kompa z tym systemem to jestem zagubiony. Dlaczego? Bo mam swoje przyzwyczajenia. Z tego co czytałem na tym forum podobnie jest z przesiadającymi się z win 7 na 8. Jak już ktoś pokona przyzwyczajenia to pojawia się intuicja
    Ostatnio edytowane przez Marcin Jakubowski ; 30-01-2014 o 10:02

Domyślnie

To nie ja mialem ten problem

Sam jestem ciekawy, jak poszlo z najbardziej intuicyjnym systemem swiata.
    Moj turystyczny kompakcik: D750, 16-35/4VR, 50/1.8G, 70-200/4VR, T 150-600, SB-900. Tylko czasu i umiejetnosci brak...

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów