Szukaj
Jeździ toto chociaż, czy trzeba lawetą jaśnie wannę wozić i potem pchać?
Cudak, nie ma co.
Z kadrów to 1, 4 i 6. Najsłabiej dla mnie wypada 3, takie nijakie. Ani to logo, ani fragment karoserii. Na 9-tce widziałbym cały kufer z poziomu zderzaka i rozmyte tło.
P.S. I po raz kolejny parking czegoś w rodzaju galerii handlowej sprawdził się do tego typu zdjęć.
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Lubie twoje zdjęcia. Kolejny świetny set. Autko dziwne![]()
Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III
Jak zwykle jakość świetna...choć mam wrażenie ,że na 2 ostrość gdzieś uciekła.
3 zbędna jest.
D5100 / S17-50 F2.8 /Metz52
Niemal sterylne fotki - gdyby nie te ślady po oponach na 1 to byłoby idealnie - no ale przecież nie będziesz zmywał parkingówWyborny set. Za przedmówcami - 3 do usunięcia.
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
To nie jest pojazd do focenia na stojaco... to trzeba focic w akcji i najlepiej dorzucac rezultaty z dzwiekiem silnika bo V2 z Harleya rwie suty!
Foty srednio mi sie podobaja bo nic tu Twojego nie ma za bardzo, ale jak mam cos wybierac to 1, 5, 7, 8.
Ostatnio edytowane przez shaolin ; 29-01-2014 o 03:21
Dzięki za komentarze.
Wanna jeździ, ale póki co czeka na koniec zimy
shao, niebardzo złapałem o czym napisałeś? Fakt, że szału tu nie ma, ale chyba poprawnie obiekt pokazany![]()
Dobre prace. Miejsce dobre jak na klimat który mamyDla mnie fajne kadry siedzą na 1, 4, 5
a mi się podoba 5ka.. zdjęcie z tyłu będzie rewelacyjne tylko bez dodatków garażowych (inne auta)
skąd go dorwałeś?pucuj się na PW
pozdrawiam
Mikoś
Skontaktuj się z nami