Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Crazy Frog i LanEvo

Witam, kilka zdjec pod ocene. Mialem przyjemnosc obcowac z focusem rs w najfajniejszym (moim zdaniem) kolorku, a przy okazji napatoczyl sie misiek evo po niezbyt udanym malowaniu. Bede wdzieczny za konstruktywna krytyke.
    1.

2.

3.

4.

5.

obiecany misiek:
    6.

Pozdrawiam i dzieki za poswiecony czas

Domyślnie

Focus piękny Zresztą tylko auta są fajne zdjęcia nie Czemu moim zdaniem otoczenie jest fatalnie nie zadbałeś o fajne tło

Domyślnie

Rozumiem, ze zastrzezenia masz do miejscowek ? Akurat miejsca dla focusa mi 'podeszly', na miejsce gdzie bylo evo wiekszego wplywu nie mialem. Dzieki za komentarz mimo wszystko

Domyślnie

Drzewo wyrastajace z dachu foki tez Ci podeszło? No i jak dla mnie przez szeroki kąt faktycznie jak żaba wyszedł rs
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Do narzekań dodam że mógłbyś zadbać żeby ten kurz zniknął z oparcia i obok zegarów
    D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
    Grecja2013
    klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
    klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział

Domyślnie

Na drzewo nie zwrocilem uwagi, podobnie jak na kurz. Przy nastepnej okazji wezme pod uwage 'czystosc kadru', dzieki za wszystkie porady

co do szerokiego katu ... wiem, ze wiekszosc z Was nie toleruje fotek ze wzgledu na przerysowywanie obiektow, ze to niekatalogowo i w ogole. Nie chce zaczynac jakiegos bezsensownego flejma, tylko dopisze ze takie znieksztalcenia akurat mnie siepodobaja, nie wiem moze po prostu jeszcze mi nie przeszlo jaranie sie obiektywem.

Uprawnienia umieszczania postów