Szukaj
Nie za duze czasem te zdjecia?
1 fajna
2 nie podchodzi mi ta sepia
3. kadr ciekawy, ale przegiales z obrobka kolorow, czerwony ma kilka odcieni (od fioletu, przez czerwien do bordowego), no i jak dla mnie za ciasno z lewej
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Czyli brak ostrosci, to moje oczy tylko?
Moj turystyczny kompakcik: D750, 16-35/4VR, 50/1.8G, 70-200/4VR, T 150-600, SB-900. Tylko czasu i umiejetnosci brak...
1 wyszła najlepiej tylko ze wzgledu na brak tak radykalnej obròbki.
Mimo wszystko dobre foty
D5100 / S17-50 F2.8 /Metz52
1 podoba mi się kadrowo i obróbkowo, 3 kadrowo, bo obróbka zbyt pojechana jak na mój gust, za to kadr fajny, no i obiekt... dino uwielbiamMoże pokażesz trójkę w bardziej naturalnej odsłonie?
Trójeczka najlepsza. Świetny nastrój, dawałbym na tapetę![]()
www.rajdowy.blogspot.com wolę samochody niż wijące się "modelki"
3. mi się kojarzy z serią Need For Speed. Świetnie - dokładnie na pulpit![]()
Nikon 610 | S18-50 2.8 | N55-200 mm VR | N50 1.8D | YN 460-II | YN 468-II | inne|| www.lukaszdylka.pl ||
1. Fajnie w kadrze, chociaz dla mnie jakos zolto wszedzie. Moze odrobinke bym wychlodzil WB (z akcentem na moze).
2. Chyba nie stales prostopadle do auta... wolalbym ciasniej albo w jedna ze stron, bo teraz taka centrala nic nie wnosi
3. Mialo byc pieknie, a wyszlo jak wyszlo... Fura wyglada jakbys polal ja kwasem, za duzo plam. Wiecej lewej (chyba, ze nie masz), mniej hartkorowej obrobki i bedzie git. Sprobowalbym rozjasnic troche bok auta.
Faktycznie kolor czerwony ucierpiał... ale drugi raz nie będę już tej fotki dotykał. Oto oryginał... znajdźcie różnice
Heh - uwierz albo nie, ale zanim zobaczyłem zdjęcie z vanem miałem pytać, czy coś nie było kombinowane z witryną sklepu, bo jednak lekko leci. Po gościu z prawej ślad zaginął - został tylko cień
Dla mnie 3 najfajniesza kadrowo ale z obróbką nieco przesadziłeś![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Skontaktuj się z nami