Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Weronika inaczej... :)

Witam
    Dziś pokażę wam parę zdjęć z sesji sprzed 2 tygodni

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 01-02-2014 o 20:31
    D300 + N50 f1.8 G + N18-55VR + książki... ale na nic sprzętu kupa gdy fotograf dupa

Domyślnie

Wrzuć fotki gdzieś indziej bo ich nie widać. Hotlink Blocked.
    "Nikon"

Domyślnie

Ok już
    1
    2
    3
    4
    Teraz lepiej ?
    Ostatnio edytowane przez Wolves ; 26-01-2014 o 21:01
    D300 + N50 f1.8 G + N18-55VR + książki... ale na nic sprzętu kupa gdy fotograf dupa

Domyślnie

Nie podoba mi się światło, twarz Weroniki wyszła bardzo ciemno. Na trzecim zdjęciu jasny jest obrazek na bluzce, a to twarz powinna być zaakcentowana. W trójce też zwróć uwagę na kadr, powinno MZ być więcej lewej, a mniej prawej strony. Czwórka, cień na twarzy, na jedynce też światło na nie. Za ciemno.
    Każdy się kiedyś uczył.
    ______
    Nikon D80

Domyślnie

Hmm to jest do poprawienia Poza rozjaśnianiem zdjęć co mam jeszcze poprawić?

Gaduła Awatar timi
    Miasto
    Golub-Dobrzyń
    Wpisów
    3

Domyślnie

Zrób odstępy miedzy zdjęciami , źle to się ogląda przy takim układzie.

Domyślnie

Zrobione

Domyślnie

Może spróbuj czasem powiedzieć coś, co mogłoby modelkę rozśmieszyć, żeby chociaż czasem przestała myśleć że to źle być fotografowanym.
    Dlatego też myślę, że dwójka, gdzie jej oczy są na prawdę otwarte (bo było chyba dość miękkie światło) jest najlepsza.
    Następnym razem możesz też podejść i wywalić patyka z tła, żeby było ładniej :P
    Naucz się czytać

Domyślnie

Dziękuję Muszę w ogóle dokładniej przyglądać się, robiąc zdjęcia nie zauważam wielu rzeczy które mi potem przeszkadzają, jak np ten patyk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wolves Zobacz posta
    Dziękuję Muszę w ogóle dokładniej przyglądać się, robiąc zdjęcia nie zauważam wielu rzeczy które mi potem przeszkadzają, jak np ten patyk
    To chyba jest największy problem na początku Ja jestem dopiero raczkująca z aparatem, i dopiero tak naprawdę to na komputerze potrafię zauważyć swoje błędy. Choć i tak twierdzę, że jest dobrze, jak swoje błędy widzimy
    Każdy się kiedyś uczył.
    ______
    Nikon D80

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów