Witam![]()
Dziś pokażę wam parę zdjęć z sesji sprzed 2 tygodni![]()
Pozdrawiam![]()
Szukaj
Witam![]()
Dziś pokażę wam parę zdjęć z sesji sprzed 2 tygodni![]()
Pozdrawiam![]()
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 01-02-2014 o 20:31
D300 + N50 f1.8 G + N18-55VR + książki... ale na nic sprzętu kupa gdy fotograf dupa
Wrzuć fotki gdzieś indziej bo ich nie widać. Hotlink Blocked.
"Nikon"
Nie podoba mi się światło, twarz Weroniki wyszła bardzo ciemno. Na trzecim zdjęciu jasny jest obrazek na bluzce, a to twarz powinna być zaakcentowana. W trójce też zwróć uwagę na kadr, powinno MZ być więcej lewej, a mniej prawej strony. Czwórka, cień na twarzy, na jedynce też światło na nie. Za ciemno.
Każdy się kiedyś uczył.
______
Nikon D80
Hmm to jest do poprawieniaPoza rozjaśnianiem zdjęć co mam jeszcze poprawić?
D300 + N50 f1.8 G + N18-55VR + książki... ale na nic sprzętu kupa gdy fotograf dupa
Zrób odstępy miedzy zdjęciami , źle to się ogląda przy takim układzie.
Zrobione![]()
Może spróbuj czasem powiedzieć coś, co mogłoby modelkę rozśmieszyć, żeby chociaż czasem przestała myśleć że to źle być fotografowanym.
Dlatego też myślę, że dwójka, gdzie jej oczy są na prawdę otwarte (bo było chyba dość miękkie światło) jest najlepsza.
Następnym razem możesz też podejść i wywalić patyka z tła, żeby było ładniej :P
Naucz się czytać
DziękujęMuszę w ogóle dokładniej przyglądać się, robiąc zdjęcia nie zauważam wielu rzeczy które mi potem przeszkadzają, jak np ten patyk
![]()
Skontaktuj się z nami