Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Linh

Domyślnie Linh

czyli wietnamka - kilka kadrów poniżej - zapraszam do wyrażania opinii

1.

2.

3. i druga stylizacja - feszynowa

Domyślnie

Ahh jedynka cudna Fajne światełko, obróbka, kadr, co to za tło masz?
    Czepiając się w tego typu portrecie poprosiłbym modelkę o opuszczenie ramiączek od bluzki/stanika

Domyślnie

Podobają się wszystkie. Super set i ładna Modelka.
    Pozdrawiam M@rcin
    Nikon D7000 + MB-D11 I N AF-S 18-300 G ED VR I N 50 1,8D I T SP 150-600 Di VC USD I
    I Lowepro Flipside 400 AW I Olympus mju Tough 6020 I

Domyślnie

Dobry set, najbardziej podeszła mi 2. Jeżeli miałbym się czepiać ... wystemplowałbym pojedyncze włoski przy uszach modelki na 1 i 2.
    D600 / 28-70 2.8 / 50 1.8 / 70-210 4-5.6

Domyślnie

Dzieki za wizytę i dobre słowo . W tle wisząca sznurkowa firanka z wyprzedazy w OBI za jedyne 25 zł czyli z najlepszego sklepu dla fotografa. Mogła by byc trochę szersza bo ta która mam ma zaledwie 150 cm szerokości co powoduje nieco ograniczenia w kadrowaniu Pomysł na setup zaczerpniety od jednego z naszych rodzimych fotografów i to dość stary pomysł.

Domyślnie

pierwsze dwa przecietne. trzecie swietne. ucialbym pod reka, dol jest imho niepotrzebny. gdyby modelka miala glowe idealnie wyprostowana byloby cudo.
    kawal warsztatowej drogi przeszedles od poczatkow na tym forum i efekty sa coraz lepsze
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Tą trójeczką to mnie zaskoczyłeś - świetna.

Domyślnie

Sznurkowa Firanka ? Ciekawe... ja nigdy o tym sposobie nie slyszalem a chetnie wyproboje Zdjecia super, modelka pierwsza klasa, stylizacja pro - jak wiekszosc twoich fot
    d90/35mm f1,8/50mm f1,8/85mm 1,8D/18-105 kit i ogólny mętlik w głowie

Domyślnie

bardzo bardzo dziekuję czesci "feszynowej" sesji jeszcze nie mam całej ale jedno poniżej.
    co do sznurkowej firanki szczegóły setupu tutaj - u mnie jedynie nie było zadnego światła wypełniającego cienie
    4.

Domyślnie

1-ka bardzo fajna. Na 2 perspektywa mi nie leży, wodogłowie wyszło
    E tam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów