Szukaj
Ahh jedynka cudnaFajne światełko, obróbka, kadr, co to za tło masz?
Czepiając się w tego typu portrecie poprosiłbym modelkę o opuszczenie ramiączek od bluzki/stanika
Podobają się wszystkie. Super set i ładna Modelka.
Pozdrawiam M@rcin
Nikon D7000 + MB-D11 I N AF-S 18-300 G ED VR I N 50 1,8D I T SP 150-600 Di VC USD I
I Lowepro Flipside 400 AW I Olympus mju Tough 6020 I
Dobry set, najbardziej podeszła mi 2. Jeżeli miałbym się czepiać... wystemplowałbym pojedyncze włoski przy uszach modelki na 1 i 2.
D600 / 28-70 2.8 / 50 1.8 / 70-210 4-5.6
Dzieki za wizytę i dobre słowo. W tle wisząca sznurkowa firanka z wyprzedazy w OBI za jedyne 25 zł
czyli z najlepszego sklepu dla fotografa. Mogła by byc trochę szersza bo ta która mam ma zaledwie 150 cm szerokości co powoduje nieco ograniczenia w kadrowaniu Pomysł na setup zaczerpniety od jednego z naszych rodzimych fotografów i to dość stary pomysł.
pierwsze dwa przecietne. trzecie swietne. ucialbym pod reka, dol jest imho niepotrzebny. gdyby modelka miala glowe idealnie wyprostowana byloby cudo.
kawal warsztatowej drogi przeszedles od poczatkow na tym forum i efekty sa coraz lepsze![]()
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Sznurkowa Firanka ? Ciekawe... ja nigdy o tym sposobie nie slyszalem a chetnie wyprobojeZdjecia super, modelka pierwsza klasa, stylizacja pro - jak wiekszosc twoich fot
![]()
d90/35mm f1,8/50mm f1,8/85mm 1,8D/18-105 kit i ogólny mętlik w głowie
1-ka bardzo fajna. Na 2 perspektywa mi nie leży, wodogłowie wyszło![]()
E tam
Skontaktuj się z nami