Szukaj
3 fajna, można byłoby odrobinę dołu dołożyć, 2 też ok
Dx + S + SB
flickr
dla mnie wioska sentyment ,zatrzymywałem się tam u Stanisława Bobaka św.pamięci naszego skoczka jak jechałem w góry .
dla mnie 2 a potem 3 .
dla mnie trochę za dużo tych krzaczorów na dole kadru. a szkoda.
Dziękuję Wam za wizytę i komentarze. Na bank wrócę jeszcze w tamte rejony przy okazji wypadu w Tatry. Miejsce ma potencjał.
A ja jutro ostatni dzień jestem w tym fantastycznym miejscu![]()
D700 | F5 | F4 | F3 | F2 | F | FM2n | NIKOMAT FTn | FUJIFILM X100
AF16/2.8D | AF18/2.8D | AF28/1.4D |AF20-35/2.8D | AF85/1.4D | AF105/2D DC | AF135/2D DC | AF180/2.8D | AF70-180/4.5-5.6D ED Micro | AF80-200/2.8D ED
MF16/3.5Ai | MF20/4Ai | MF28/2Ai | MF55/1.2Ai | MF105/2.5Ai
A mi tam właśnie światło bardzo pasuje do całości
Jedynka najlepsza, ale wolałbym więcej cywilizacji, czyli lekko w dół i w prawo, ale niewiele.
Dwójka cacy - cała
Gdyby na trójce drzew nie było, to byłoby idealnie, a tak sobie pomarudzę![]()
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
A mnie się właśnie ten kontrast na 3 podoba i z tego względu moja naj, to trójkaFajny byłby kadr z samymi drzewami po lewej i światłami w tle.
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Ja tam byłem tylko chwilkę na wschód słońca. Muszę przyznać, że panorama Tatr chyba jedna z piękniejszych jaką da się zobaczyć u nas w kraju. No może Gorce maja przewagę nad Zębem.
Co kraj to obyczaj. Ja tez właśnie dla tego kontrastu wybrałem 3-kę. Jednak większości z zaglądających tutaj to przeszkadza. Wszystkim nie dogodzisz. I niech tak pozostanie.
Dziękuję Ci za to marudzenie. O to chodzi w tym całym Naszym forum. Chciałem 1-nkę niżej kadrować ale niestety całe mnóstwo "przeszkadzajek" tam było.
Skontaktuj się z nami