Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: digitalizacja

Domyślnie

Faktycznie tak jak napisał mOSAd, gdyby nie włosy które są nazbyt jakby naturalne uznałbym to za b. ciekawy i przemyślany koncept cyfrowny , w czym mocno utwierdziły by mnie kolorki właśnie
    jednak włosy pozostały niezdygitalizowane i nie pasują...
    Pozdrawiam Tomasz
    D-7000, D-80, F-601m, N18-105dx VR, N18-70dx, N70-300VR, SB-800, kilka sowieckich słoików

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    hanibal widze ze nie zrozumiales uwag uzytkownika jakubs. Pierwsza sie tyczyla tego, ze cytowales wypowiedz jakubs i dales opis porazka - stad nie wiadomo czy "porazka" dotyczyla autora zdjecia (Artur Jonik), czy wypowiedzi jakubs. Zatem albo zle cytowales, albo skrytykowales nie zdjecie tylko zainteresowanie nim jakubsa. Ja tez nadal tego nie wiem.
    A co do ziomala, to sadze, ze jakbus mial na mysli to, ze zarowno autor zdjecia jak i Ty macie w swoim statusie opis, ze jestescie z/w "Killarney" i ze tak surowo oceniles "rodaka".

Ale dosc o tym chyba, lepiej poogladac lub porobic jakies zdjecia.
    nie komentuje czyis uwag nt zdjec... nie wypada...
    wiec nie dotyczylo to jakubusa w zadnym wypadku tylko zdjecia. nie dotyczylo to rowniez osoby ktora to zdjecie robila..

no dobrze jestes,y rodakami i mieszkamy w jednej miescowosci.. ale "ziomal" to nie bardzo.
    widocznie mamy odmienne definicje tego slowa :P
    pozdrawiam
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie ...

Faktycznie zdjecie bylo celowo przeswietlone (acz kolwiek za duzo).Postanowilem wiec cos z tym zrobic. Wyszlo jak wyszlo. Poddalem sie ocenie. I co. Zjechal mnie Hanibal ktory jak widze nie ma nic konkretnego do powiedzenia na temat tej akurat pracy!!!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Artur Jonik Zobacz posta
    Faktycznie zdjecie bylo celowo przeswietlone (acz kolwiek za duzo).Postanowilem wiec cos z tym zrobic. Wyszlo jak wyszlo. Poddalem sie ocenie. I co. Zjechal mnie Hanibal ktory jak widze nie ma nic konkretnego do powiedzenia na temat tej akurat pracy!!!!
    moje konkretne zdnie na ten temat ( chodz nie tylko moje zdanie ) wyraziłem w drugim moim poscie w tym temacie.

I jak to zwykle sklonny jestem mowic "mistrzu" w takich momentach. EOT
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów