Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Domyślnie Kannesteinen Rock

Z braku krajowych może coś zagranicznego zapodam.

Zapraszam.

LED ZEPPELIN

Domyślnie

Dla mnie super, kadr skomponowany jak nalezy, dodatkowo ladnie swiatlo pada na kamien, jest ektra!

Domyślnie

Zdaje się, że pamiętam poprzednią odsłonę tego miejsca w Twoim wykonaniu i ta powyższa dużo bardziej mi sie podoba, wygląda znacznie naturalniej (choć może być i tak, że pamięć mnie zawodzi ). Tak czy owak świetnie zapanowałeś nad światłem.

Domyślnie

Bardzo ładnie i naturalnie jest. Smaczkiem oczywiście jest światełko na kamulcu. Zastanawiam się czy nie lepiej niż standardowe "memłanie"?

Domyślnie

Piękna tonacja i światło. A wpasowanie brzegu z lewej w krzywiznę tego "kosmity" wręcz perfekcyjne. Zdaje się, że tam jest dość ciasno, więc tak precyzyjne kadrowanie zasługuje na szczególne uznanie ale szkoda, że nie ma nieco wiecej oddechu po stronie światła. Nie wiem czy nie zrobiłoby dobrze przycięcie trochę lewej strony, by obiekt główny bardziej zdecydowanie odsunąć od centrum kadru, bo teraz jest prawie pośrodku. Dla zachowania proporcji trzeba by skubnąć też trochę dołu i góry. Z prawej troszkę przeszkadza ten kamienny "ogonek" - stemplem go.
    Ostatnio edytowane przez Duder ; 23-01-2014 o 22:56
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Światło na skale super, ciepłe, dłużej jak się przyglądam mam wrażenie, że jest jednak inne cieplejsze niż na wodzie i trochę mi to nie pasuje do całości.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    Światło na skale super, ciepłe, dłużej jak się przyglądam mam wrażenie, że jest jednak inne cieplejsze niż na wodzie i trochę mi to nie pasuje do całości.
    No widzisz, tam na północy może słońce jakoś krzywo świeci... Sam nie wiem, tak tam było, zrobiłem przecież zdjęcie.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    No widzisz, tam na północy może słońce jakoś krzywo świeci... Sam nie wiem, tak tam było, zrobiłem przecież zdjęcie.

bdb zdjęcie , wykorzystałeś warunki na maksa

Żeby je zrobić trzeba się było opuścić po pionowej skale, jakieś 2,5 metra, podawałem Andrzejowi sprzęt . Po prawej i lewej były ściany jeszcze wyższe a pod nogami skalna półka którą zalewała mała fala. Wówczas znajdował się człowiek jakby w kwadratowej kamiennej studni bez przedniej ściany. Bardzo mały margines kadrowania, praktycznie raczej skracanie i wydłużanie ogniskowej. Światła pokazało się w tym dniu i miejscu zaledwie na 3- 5 minut. Andrzej mógł zrobić zaledwie kilka fot ( dla mnie już go zabrakło ). Zostaliśmy w tym miejscu do rana , całą noc aż do chwili wyjazdu lało, miejsce miało potencjał

Domyślnie

Poezja dla wzroku Ależ światło.
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów