Kadrowa bida. Widać, że miałeś trochę miejsca dookola żeby lepsze kadry porobić.
Szukaj
Kadrowa bida. Widać, że miałeś trochę miejsca dookola żeby lepsze kadry porobić.
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Mi się podoba jedynie obróbka. Jest coś takiego w tych Twoich pracach. Ani to przekręcone mocno, ani rozmyte. Takie czyste, ostre i łagodne jednocześnie. Bez ostrych metalowych krawędzi.
Samochód mi się nie podoba, paskudny jest...
Z kadrów tylko ostatni.
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Ej reczny zaciagnij bo Ci zjezdza do tylu :P hehe
Rozumiem, ze piony prostowales? Moze to wina monitora, ale jakos ta biala perla mi sie za bardzo szara wydaje :/
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
maja racje ze biały szaro sie prezentuje, dopiero na ostatniej focie fragment tyłu w słońcu jest naprawde biały, ale rozumiem że nie chciałeś stracić detalu w lakierze
biały w perle jest upierdliwy
http://konradjanicki.blogspot.com/ - fotografia motoryzacyjna
A coś Ty to tak ostrzył? Lekko przegiąłeś
Z kadrów ostatni - choć rzeczywiście niby lampy w pionie, a fura zaraz wyjedzie z fotki w prawo![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
W tym miejscu jest lekka górka![]()
Pozdrawiam, Mario
D70s, D750 | N AF-S 24-70 mm f/2.8G ED | N AF-S 70-200 f/2,8G VR II ED | SB600 | SB900
Widze Powisle...to teraz hipstery GTRami jezdza?![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Tam nie ma hipsterow bo ich przeganiam kijem (czyt. to sa moje okolice)![]()
Shao: powiedz lepiej, że to Twój i skasuj pes-a za wykorzystywanie wizerunku auta w necie
Dla mnie nr 4. I nie widzę, żeby leciał w prawo - raczej takie złudzenie optyczne związane z bryłą auta...
pozdr,
kris
Skontaktuj się z nami