Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Randka

Domyślnie Randka

Nie wiedziałem gdzie to dać, ale chyba najbardziej do abstrakcji to pasuje, bo portret to to raczej nie jest
    Jeden kadr z pewnej sesji z zeszłego roku. Świecone jednym ciągłym z poziomu ziemi, bo zależało mi na uchwyceniu rózy w locie, a nie jej zamrażaniu. Jestem ciekaw Waszych opinii

Pozdrawiam,
    SerU
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Pierwsze co mi przyszło na myśl to, że randka się nie udała. Kobieta odrzuciła zaloty i odchodzi. Widziałbym to trochę szerzej zwłaszcza z lewej strony i może, jak by te nogi zaczynały "rzuszać" do przodu. Dodałoby to jeszcze więcej wymowy. Róża fajnie "leci". Pomysł ciekawy. Taka moja subiektywna opinia. Pozdrawiam

Domyślnie

Ja bym to widział z większej odległości i z dłuższą różą, pomysł bardzo fajny.

Domyślnie

Dzięki Panowie za komentarze. Ta fotka jest typowym spontanem przy okazji reszty sesji - zaświtał mi w głowie pomysł, więc go wcieliłem w życie. A że róża (rzeczywiście nieco przykrótka ) była jednym z rekwizytów, to się przydała. W związku z tym, że to zdjęcie już kilka razy sprzedałem plan jest taki, żeby do tego pomysłu powrócić, ale w nieco innej scenerii i z dodatkami.
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Uprawnienia umieszczania postów