Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Małpi obóz

Domyślnie Małpi obóz

Dobry wieczór wszystkim! Forum przeglądam wieczorami dla rozrywki (wszystkie możliwe tematy od 3 lat. Zdjęcie wrzucam pierwszy raz. Jestem ciekaw opinii. Pozdrawiam! ps. reszta na blogu!

www.bilansbialka.tumblr.com
    nikon D300s/35mm 1.8/50m 1.8D

Domyślnie

Witaj na forum!
    Powiem szczerze, że nie czaję trochę przekazu tej fotki. Dodatkowo taki low key w tym przypadku mi nie leży (namiot się praktycznie zlał z tłem, a na reszcie straciłeś większość detali - co to jest to w folii? Lizak, prezerwatywa?)
    Ale: na Twoim blogu widziałem kilka fajnych fotek: m.in. okrągła lapma (choć to odbicie nieco przeszkadza), zielony most i schody z 7 maja mają potencjał, choć kadrowałbym je same na tle nieba - bez stropu
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Jestem na nie.
    Na blogu masz wiele ciekawych ujęć.

Domyślnie

To czerwone to jest pomidor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SerU Zobacz posta
    Witaj na forum!
    Powiem szczerze, że nie czaję trochę przekazu tej fotki. Dodatkowo taki low key w tym przypadku mi nie leży
    Chyba high key Też nie bardzo rozumiem przekaz tej fotki.

Domyślnie

Oczywiście - high key
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

chodziło po prostu o wykreowanie jakiejś rzeczywistości, a o czym ona mówi i jaki rejon świadomości bądź podświadomości odbiorcy poruszy, to już sprawa indywidualna. Ważne, żeby widz poszukiwał znaczenia. Ja uznałem, że ta porcelanowa małpa ma w sobie coś intrygującego, dlatego też została modelką

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów