Dobry wieczór wszystkim! Forum przeglądam wieczorami dla rozrywki (wszystkie możliwe tematyod 3 lat. Zdjęcie wrzucam pierwszy raz. Jestem ciekaw opinii. Pozdrawiam! ps. reszta na blogu!
Szukaj
Dobry wieczór wszystkim! Forum przeglądam wieczorami dla rozrywki (wszystkie możliwe tematyod 3 lat. Zdjęcie wrzucam pierwszy raz. Jestem ciekaw opinii. Pozdrawiam! ps. reszta na blogu!
www.bilansbialka.tumblr.com
nikon D300s/35mm 1.8/50m 1.8D
Witaj na forum!
Powiem szczerze, że nie czaję trochę przekazu tej fotki. Dodatkowo taki low key w tym przypadku mi nie leży (namiot się praktycznie zlał z tłem, a na reszcie straciłeś większość detali - co to jest to w folii? Lizak, prezerwatywa?)
Ale: na Twoim blogu widziałem kilka fajnych fotek: m.in. okrągła lapma (choć to odbicie nieco przeszkadza), zielony most i schody z 7 maja mają potencjał, choć kadrowałbym je same na tle nieba - bez stropu![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
To czerwone to jest pomidor![]()
Oczywiście - high key![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
chodziło po prostu o wykreowanie jakiejś rzeczywistości, a o czym ona mówi i jaki rejon świadomości bądź podświadomości odbiorcy poruszy, to już sprawa indywidualna. Ważne, żeby widz poszukiwał znaczenia. Ja uznałem, że ta porcelanowa małpa ma w sobie coś intrygującego, dlatego też została modelką![]()
Skontaktuj się z nami