Szukaj
Ogólnie nie jest źle ale, .....1 i 4 brak pionu, 6 był trochę brakuje mi lewej strony, 3 - trochę wyżej i obcinasz dół a byłoby najlepsze , co do 2 - to po co te światła z lewej strony. Bardzo podoba mi się 1, jak napisałem wcześniej tylko pion ucieka ale jest niezłe
Nie wiem ale tak chyba lepiej
Ostatnio edytowane przez Maxx-69 ; 19-01-2014 o 14:31
Dzięki wielkie za rady - rzeczywiście pion mi uciekaOgólnie nie jest źle ale, .....1 i 4 brak pionu, 6 był trochę brakuje mi lewej strony, 3 - trochę wyżej i obcinasz dół a byłoby najlepsze , co do 2 - to po co te światła z lewej strony. Bardzo podoba mi się 1, jak napisałem wcześniej tylko pion ucieka ale jest niezłe![]()
wydawało mi się że jest ok ale teraz jak popatrzyłem na horyzont to spada na prawą stronę na zdjęci 1.
Tak jak mówisz niektóre kadry mogły by być lepsze szczególnie 6 i 3. Ale niestety już tego nie powtórzę![]()
na 6 drzewa sie jakos dziwnie odcinaja po prostej kresce. Faktycznie tak byly "przyciete"?
Nikon
Jedynka najlepsza z tego zestawu (pod kątem godziny wykonania i warunków, dół z górą są ładnie zrównoważone), szkoda że krzywa. Pozostałe albo nieostre, albo krzywe, albo kiepsko ucięte, albo łączą wszystkie te wady. Szczególnie rażą mnie te pierwszoplanowe światła drogowe na 2 i obcięty dół na 4 (który dodatkowo "wali się" na bok i do tyłu).
Tak drzewa były w ten sposób przycięte
Jjedynka najlepsza z tego zestawu (pod kątem godziny wykonania i warunków, dół z górą są ładnie zrównoważone), szkoda że krzywa. Pozostałe albo nieostre, albo krzywe, albo kiepsko ucięte, albo łączą wszystkie te wady. Szczególnie rażą mnie te pierwszoplanowe światła drogowe na 2 i obcięty dół na 4 (który dodatkowo "wali się" na bok i do tyłu).
Muszę bardziej przykładać się do pionów. Jeśli chodzi o kadry to jeszcze nie mam dużego doświadczenia wiec każda rada jest dla mnie cenna. Dzięki za opinie !
Nikon D7100 + N 18-105 VR f3,5-5,6 (KIT), N 50 f.1.8, S 18-35 f.18 + SB 700
1. jest NAJ, ale dlaczego nei zrobiłeś dokładnie symetrycznie w osi mostu? Było by super.
Skontaktuj się z nami