Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Paulina

Domyślnie Paulina

kiedyś już tu była a że chyba się spodobała to pokażę coś z kolejnej odsłony. Jak sie spodoba to piszcie - jak nie to też piszcie

1.

2. i anielska odsłona

3.

Co prawda to nie wątek o błyskaniu i setupach ale ubiegając pytania - i nieco psując klimat oglądania - na 2 i 3 w tle rozmyte przez otwarty na max obiektyw lampki choinkowe przyczepione na materiałowym tle . Paula doświetlona z przodu studyjniakiem odbitym od parasolki transparentnej - błysk w stronę przeciwną niż modelka .

Domyślnie

IMHO przy tej obróbce to raczej bardziej zdjęcia pasują do glamour niż portretu dwójka mogłaby być trochę szerzej zrobiona, co by przynajmniej palce lewej ręki zostały. A w trójce zwróć uwagę też na lewą rękę, albo nienaturalne ułożenie albo cięcie sprawiło, że wygląda ona... specyficznie. Ale ja się nie znam
    Każdy się kiedyś uczył.
    ______
    Nikon D80

Domyślnie

Moim zdaniem klasa. Światełko cycuś, obróbka też świetna. Moim zdaniem modelka powinna być zadowolona.
    Ale skoro możemy się wspólnie uczyć to mam kilka uwag. Mam nadzieję że nie odbierzesz ich jako czepianie się "na siłę"
    Na pierwszym mam wrażenie, że do biustonosza modelka oprócz piersi wsadziła coś jeszcze Wygląda to troszeczkę nienaturalnie. A na trzecim brakuje mi jednak dłoni. Ale są to drobne w/g mnie przeszkadzajki.
    Ogólnie bardzo starannie i ładnie jeżeli masz więcej to dawaj.

Domyślnie

Na pierwszym głowa nie pasuje do reszty. Widać, że mocno zająłeś się skórą na twarzy i oczyma (dla mnie aż za mocno), a reszta wygląda jak prosto z aparatu - bliższa naturalnej skóra rąk i szarawa koszula.

Domyślnie

MZ zbyt mocno i za bardzo skupiłeś się (podczas obróbki) na twarzy, przez co skóra wygląda tak, jak wygląda.
    Nikon

Domyślnie

Te zdjęcia są zbyt idealne. Zwłaszcza 1 i 3.
    Naucz się czytać

Domyślnie

dla mnie zdjecia super, poza obydwoma niestety rekoma na 3

Domyślnie

Ja stawiam na 2. Nawet obcięta łapka nie wadzi. Tak się zastanawiałem, czy o tym napisać(o dłoni), bo tak naprawdę mi to nie wadzi
    Fuji

Domyślnie

Jeżeli miał bym wybrać jedno z 3 to na pewno 1 i 3 Modelka zdecydowanie dobrze czuje się przed obiektywem i dobrze to widać
    Człowiek całe życie się uczy...

Domyślnie

1 i 3 jest kozacka ! Gratulacje
    Zapraszam
    FANPEJDŻ & BLOG Zapraszam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów