Kable lecą w prawo, anteny w lewo, latawiec ze śmieci w górę, a u dołu jakiemuś Filipino uciąłeś głowę.
Szukaj
Kable lecą w prawo, anteny w lewo, latawiec ze śmieci w górę, a u dołu jakiemuś Filipino uciąłeś głowę.
Witam mam pytanko. Co sadzicie o M8? Czy Waszym zdaniem warto ja nabyc?
Jeśli ktoś taki aparat ma, to nic nie stoi na przeszkodzie, aby - po upływie 9 lat od premiery - nadal robić nim świetne zdjęcia. Natomiast wydawanie kilku ładnych tysięcy na to body obarczone wieloma chorobami wieku dziecięcego, nie ma wg mnie sensu. Powodów mógłbym wymienić wiele, ale w sumie wystarczy jeden: w razie uszkodzenia/awarii ekranu M8 staje się nienaprawialnym rupieciem. Dozbieraj i kup M9 - w pełni serwisowalne jeszcze pewnie przez ładnych kilka lat a do tego nawet dawno po gwarancji i przy kupnie z drugiej ręki "dożywotnia" gwarancja na martycę
Leica offers a free replacement service for the CCD sensors of cameras affected by this problem as a goodwill arrangement. This goodwill arrangement applies regardless of the age of the camera and also covers sensors that have already been replaced in the past. Customers who have already been charged for the replacement of a sensor affected by this problem will receive a refund.
troche brakowalo tych 10kl/s ale co tam:
http://www.bzwbkpressfoto.pl/15/laureaci,26.html
Road to Manila
Mario już nie pitol farmazonow - znam cię i widziałem - TY z M9 wyciągasz ze 3 klatki na sekundę z przekadrowaniem po każdej, a biedaczysko miał tylko 6 klatki na sekundę
Kiepsko pracuje pod slonce ten sloik...
Gratulacje.
Gdzieś w tym wątku przewinął się temat różnic pomiędzy obrazowaniem M9 i M (240), czyli CCD kontra CMOS. Kogo ten temat interesuje i kto przekonany jest o niezaprzeczalnej wyższości jednego nad drugim, tego może zainteresuje to – dość szczegółowe – porównanie (dużo zdjęć, zgadywanka + analiza):
Część 1
Część 2
Część 3
Skontaktuj się z nami