ja Ci mówię, Ty kup tą ode mnie, żadnych cudów i przejść mieć nie będziesz, po co kombinować naokoło
Szukaj
ja Ci mówię, Ty kup tą ode mnie, żadnych cudów i przejść mieć nie będziesz, po co kombinować naokoło
Tu była M 240 z summiluxem 50 i summaritem 35 za 19 tys.
Ze sklepu komisu, z pudłami, papierami, fakturą vat marża.
35 tys zdjęć. Miało być w porządku, pojechałem odebrać osobiście.
A tu od razu widzę ten olej. Dużo tego. Patrzę i aż przecieram oczy z niedowierzania....
Przyjeli sprzęt do komisu i nie zauważyli? Wyszedłem na kawę, wróciłem i dalej reszty nie sprawdzałem.
Bez dyskusji zwrócili mi zaliczkę.
Ale jak byłem wkurzony, to nie napiszę.
Dobrze, że byłem w Krakowie w innej sprawie i jednocześnie chciałem to połączyć z zakupem.
Fakt, do Gdyni masz dalej.![]()
Bo kupujesz w sklepach wysokiego ryzyka a i cena była niska. Więc ryzyko podwójne. Leikę najbezpieczniej jest kupić w komisach leicastore w wawie, w germanii lub red dot camera w londynie lub w austrii. A tak przy okazji skoro m240 z dwoma obiektywami to dlaczego nie Q2 nówka w tej samej cenie co twój były zakup w komisie a masz sensowne 3 obiektywy 28 fizyczny i 35 i 59 virtualny.
Wysłane za pomocą Tapatalk
Żeby posiadacze M9 nie czuli się osamotnieni z problemem zardzewiałych matryc to na pocieszenie w średnich S 2 też podobno rdzewieje. Także tego, no, głowa do góry.
Kolego @meliszipak raczej głowa mocno do dołu... Masakra jakaś! To już nie są czasy M3, że po 50 latach mucha nie siada...
Ostatnio edytowane przez zeberek1 ; 19-09-2019 o 12:37
Skontaktuj się z nami