Szukaj
Ja bym wziął M9, zamiast dopłacać do -P, i poszedł w lejkową jaśniejszą piećdzieśiątkę, czy tam 35mm.
I ten sensor upewnić się, że jest po wymianie.
ja bym wziął m240 i kupił tańsze (zeissowe lub używane leikowe) szkło, bo i tak przymykam przynajmniej do f/5.6. wolałbym korzystać z wyraźniejszego wizjera i szybszego softu niż z bardziej unikalnych kolorów i tego ccd-looku.
chyba że to ma być do 'malarskich' zdjęć na f/0,9
wersje 'P' są bez sensu i absolutnie nie warto do tego dopłacać.
Ostatnio edytowane przez Franek_ ; 04-09-2018 o 12:07
Może nie od razu ale akcja serwisowa Leiki dotyczyła modeli M9, M9-P, M-9 mono i ME. Akcja darmowej wymiany matrycy skończyła się 15.08.2018
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pomyłka :w 2017 roku się skończyła
Pomyślę, ale na początek niedrogi summarit mógłby być.
Pieniądzów mam mało i chciałbym na początek najmniej dołożyć jak sprzedam batisy i A7.
Siedział bym spokojnie na du..e gdyby nie ten obrazek, który mi leży i jest nie do podrobienia.
Już chciałem wcześniej i poślubiłem Sony z dwoma batisami z drugiej ręki.
Jest fajnie, ale Leica mnie ciągle prześladuje po nocach.
a Ty tym kiedykolwiek fotografowałeś na żywo? czy patrzysz tylko po zdjęciach publikowanych w internecie?
Wypożycz sobie M10 za darmo w leica storze i zibacz czy to co cię męczy to cię rajcuje.
Dwa razy się bawiłem. I pod koniec tygodnia śmignę na Mysią i do Interfoto pomęczyć.
Chyba już wiem co mnie interesuje w fotografii i te wszystkie nowe wytryski nie są mi potrzebne.
Zreszta, rozstałem się z Żona, Nikonem, Fuji, z Sony pewnie , mam wprawę jakby co
- - - - kolejny post - - - - - -
Można za darmo?
Dla mnie najważniejszy jest obraz.
Z Interfoto też można wypożyczyć, cena jest do dogadania, pożyczałem od nich A7.
Na Mysiej można za darmo na kilka dni ale z Mek to tylko M10. Pewnie nie od ręki ale na konkretny termin idzie się umówić.
Skontaktuj się z nami