Pomyłka :w 2017 roku się skończyła
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Szukaj
Pomyłka :w 2017 roku się skończyła
Pomyślę, ale na początek niedrogi summarit mógłby być.
Pieniądzów mam mało i chciałbym na początek najmniej dołożyć jak sprzedam batisy i A7.
Siedział bym spokojnie na du..e gdyby nie ten obrazek, który mi leży i jest nie do podrobienia.
Już chciałem wcześniej i poślubiłem Sony z dwoma batisami z drugiej ręki.
Jest fajnie, ale Leica mnie ciągle prześladuje po nocach.
a Ty tym kiedykolwiek fotografowałeś na żywo? czy patrzysz tylko po zdjęciach publikowanych w internecie?
Wypożycz sobie M10 za darmo w leica storze i zibacz czy to co cię męczy to cię rajcuje.
Dwa razy się bawiłem. I pod koniec tygodnia śmignę na Mysią i do Interfoto pomęczyć.
Chyba już wiem co mnie interesuje w fotografii i te wszystkie nowe wytryski nie są mi potrzebne.
Zreszta, rozstałem się z Żona, Nikonem, Fuji, z Sony pewnie , mam wprawę jakby co
- - - - kolejny post - - - - - -
Można za darmo?
Dla mnie najważniejszy jest obraz.
Z Interfoto też można wypożyczyć, cena jest do dogadania, pożyczałem od nich A7.
tak. to jest darmowe.
natomiast fotografuje się tym zupełnie inaczej niż aparatami z AF, z wizjerami EVF itd. najlepiej wypożyczyć sobie faktycznie i potestować.
co do wodotrysków, to fajne w m9 jest to, że menu ma trzy pozycje na krzyż a i tak w ogóle do tego nie zaglądasz, niemniej z drugiej strony, technologicznie ten aparat już mocno odstaje od tych nowych. miałem chwilę xpro2, to to przepaść była. pytanie czy to komu przeszkadza czy nie.
patrząc na Twoje pola maków na 500px, dla mnie najoczywistszym wyborem nie byłaby mimo wszystko m-ka do takich fot. ja bym piedrolca dostał próbując ostrzyć na ruszające się na wietrze, pionowe i identycznie do siebie podobne łodygi...(chociaż to i tak lepiej niż jakby robić takie zdjęcie w pionie..)
Ostatnio edytowane przez Franek_ ; 04-09-2018 o 12:31
Na Mysiej można za darmo na kilka dni ale z Mek to tylko M10. Pewnie nie od ręki ale na konkretny termin idzie się umówić.
wiem bo sam wypożyczałem M10
@ Franek
Maki dla jaj i z nudów, ale też da radę.
Człowieki z Leiki fajnie wychodzą, ale krajobraz tyż.
Nie dam się zniechęcić, bo obrazek urywa tył
Jest najlepszy, kolory, ostrość, plastyka, no to o co chodzi?
Małe toto jest, dyskretne.
Skontaktuj się z nami