jak wam sie podoba?
Szukaj
jak wam sie podoba?
Heksagramu tu nie widzę, tak po prawdzie, no , może na upartego. Poza tym jasne, poświata, mydło i w ogóle..![]()
Fajnie by było wpleść w to jakiś motyw żydowski, lepiej by 'grało'. Ale to tylko moje zdanie![]()
Podoba się - zamierzenie lub nie osiagnales dość ciekawy MZ efekt brylantu ułożonego z kobiet. Poszczególne ekspozycje + swiatło daje złudzenie fasetek. Bardzo fajne i bardzo mi przypadło do gustu.
to chyba bardziej heksagon niż heksagram, ale przyjemny w odbiorze. Podoba mi się układ splecionych rąk.
Udziwniasz jakoś ostatnio
Jako papeteria może być ale wolałbym zobaczyć "normalne" ujęcie bo mógłbym coś sobie pokomentować - tutaj nie wiem co...![]()
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
mnie sie podoba, aczkolwiek widzialbym kolor skory w jednej tonacji (tej bardziej opalonej) - mysle, ze to tylko kwestia usuniecia tego "wzorku"
Pozdrawiam Tomek
SPRZETU CORAZ WIECEJ - CZASU CORAZ MNIEJ
Sai... Czyzbys mial problem z podzieleniem 360 przez 6?![]()
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
bardzo bardzo mi się podoba
proste pomysłowe i sugestywne
strasznie lubię kiedy wszystko z sobą gra i jest nieprzekombinowane
ciekawe
D 50 KIT
mnie by sie podobałoby w innej wersji. Gdybyś nie nałozył tej jasnej faktury przed nią. Masz takie coś?
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Skontaktuj się z nami