Close

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 71

Domyślnie

oo! Gorący temat. ! będzie milion stron ... !

Domyślnie

rzeczywiście warto by było w takich wątkach wymagać od wpisujących - informacji czy posiadają sprzęt czy znają go tylko ze słyszenia?
    Pod wpływem forum mamy coraz więcej ekspertów od D800/600.
    Dla nie wtajemniczonych napiszę, że czyszczenie matrycy na mokro jest równie łatwe jak naładowanie akumulatorów czy zgranie plików do komputera. Z tą różnicą, że trwa znacznie krócej.
    Kiedyś wysłałem zakupioną używaną lustrzankę (nie Nikona) na czyszczenie komory, lustra i matrycy do autoryzowanego serwisu. Aparat wrócił w gorszym stanie niż go wysłałem. Prawie udało się go doprowadzić do porządku dopiero za drugim podejściem. Zapłaciłem sporo kasy. Ok 800zł. Od tamtej pory matryce, matówkę i lustro czyszcze sobie sam.
    W D800 zdarzyło mi się to jeden raz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kurczeblade Zobacz posta
    oo! Gorący temat. ! będzie milion stron ... !
    Więcej wypowiedzi niż posiadaczy...
    PS Obejrzałem trochę Twoich zdjęć z "CLICK" - dziewczyny są rewelacyjne!!
    Żaneta jest wspaniała!
    PS PS A gdzie kurz i olej?
    Ostatnio edytowane przez jo44 ; 16-01-2014 o 01:32

Exclamation

Cytat Zamieszczone przez Karrampuk Zobacz posta
    Od tamtej pory matryce, matówkę i lustro czyszcze sobie sam.
    W D800 zdarzyło mi się to jeden raz.
    Mozesz polecic sprzet do tej operacji?
    Moj turystyczny kompakcik: D750, 16-35/4VR, 50/1.8G, 70-200/4VR, T 150-600, SB-900. Tylko czasu i umiejetnosci brak...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karrampuk Zobacz posta
    rzeczywiście warto by było w takich wątkach wymagać od wpisujących - informacji czy posiadają sprzęt czy znają go tylko ze słyszenia?
    Pod wpływem forum mamy coraz więcej ekspertów od D800/600.
    No niestety, teoretykow to mamy coraz wiecej
    Wiele razy bylo juz to poruszane i efektow zadnych. Potem pisza na podstawie wiedzy czytanej, jaki to D800 bubel
    Witam Irek
    D5 N500/5.6pf, N24-120/4

Domyślnie

Najgorsze jest to, że rzeczy nieistotnie, nie mające żadnego wpływu na działanie aparatu a tym bardziej na jakość zdjęć dorastają tu do rangi usterek dyskwalifikujących to body do czegokolwiek.
    I tak jak piszą przedmówcy, nawięcej lamentu sieja osoby nie posiadające tego body i wpisujące kolejny BUBEL Nikona ;(.
    No cóż taka chyba przypadłość jest portali internetowych + typowe dla Polaka ponarzekać.

Tomek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tot1977 Zobacz posta
    Najgorsze jest to, że rzeczy nieistotnie, nie mające żadnego wpływu na działanie aparatu a tym bardziej na jakość zdjęć dorastają tu do rangi usterek dyskwalifikujących to body do czegokolwiek.
    I tak jak piszą przedmówcy, nawięcej lamentu sieja osoby nie posiadające tego body i wpisujące kolejny BUBEL Nikona ;(.
    No cóż taka chyba przypadłość jest portali internetowych + typowe dla Polaka ponarzekać.

Tomek

A ty przepraszam jakiej narodowości? Bo narzekasz jak Polak

Domyślnie

orelob ja narzekam ?? eeeee ja jestem zadowolony

Domyślnie

Narzekanie na narzekanie to ukryta opcja polska

Domyślnie

Mój d800 jest chyba popsuty nic w nim nie grzechocze, nie chlapie olejem, punkty AF nawet te skrajne trafiają bez błędnie..
    Coś z nim nie tak pewnie to wina Nikona, bo taka zła firma jest...
    Pzdr.
    D800 , D810 N 50/1.8|N 14-24 |N 24-70 | N 70-200VRII | Zenitar 16 fish | SB910,SB600

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów