Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: portret

Domyślnie portret

Witam, kolejne pstryki zrobine w domu, za oknem... podobno zima wic siedzimy w domu
    Zapraszam do ogladania i krytykowania.

1

2

3

4
    Ostatnio edytowane przez Pawulon160883 ; 12-01-2014 o 23:23

Domyślnie

Witam.
    Jak dla mnie to gdzieś uciekła ostrość.
    Ze wszystkich mi kadrowo pasuje 4 choć ten ciemny pas po lewej stronie lekko przeszkadza.
    N D80/D300s Nikkor 24-70mm + Tamron 17-50mm + Soligor 70-210mm + YN-560III + yn-560IV + rf-603
    Facebook

Domyślnie

Dla mnie 2 i 4 bardzo miłe w odbiorze. Pozostałe dwa nie zbyt mi się podobają.
    Pozdrawiam M@rcin
    Nikon D7000 + MB-D11 I N AF-S 18-300 G ED VR I N 50 1,8D I T SP 150-600 Di VC USD I
    I Lowepro Flipside 400 AW I Olympus mju Tough 6020 I

Domyślnie

Szkoda tej ostrości. Zwłaszcza na 4, która jest moją faworytką.
    Każdy się kiedyś uczył.
    ______
    Nikon D80

Domyślnie

1 i 4 najlepsze choć dziwnie wygląda jedynka bo widać jedno ramię bardziej a drugie mniej. Ale oba fajnie zrobione. Gratuluje

Domyślnie

Dwa i cztery, pozostałe albo dziwnie pocięte (jeden) albo modelka średnio wygląda (trójka).

Dwójka fajna chociaż brodę do przodu trochę jakby modelina wystawiła, byłoby lepiej.

Za czwórkę to Ci dobre piwo wisi, bo wygląda na nim ekstra, szkoda minimalnie ciachniętej dłoni ale zdjęcie pierwsza klasa.

Dominick2996
    Gość

Domyślnie

Jak dla mnie 3 i 4 są super .

Domyślnie

Dzieki wielikie za odwiedziny I komentarze. RobertMiernik " Dwójka fajna chociaż brodę do przodu trochę jakby modelina wystawiła, byłoby lepiej". Tzn glowa do gory czy jak?

Uprawnienia umieszczania postów