Close

Strona 18 z 29 PierwszyPierwszy ... 8161718192028 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 282

Domyślnie

Wygląda świetnie. dotykowy ekran przy W8 też może się sprawdzić.
    Co do laptopów z USA krążą różne opinie. Ja kupiłem ten: http://allegro.pl/toshiba-p75-i7-470...952034254.html Przyszedł w oryginalnym opakowaniu, dopłaciłem za przeniesienie i instalację systemu na ssd i na razie śmiga, aż miło.

Domyślnie

Twoje ryzyko :]
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

Jeśli jest refurbished to niedawno ktoś podawał linka do jeszcze lepszego modelu Toshiby z 16 GB pamięci i dyskiem SSD za tę samą cenę.

Edyta: o właśnie kolega wrzucił linka. Ryzyka nie obawiałbym się, bo i jakie?

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jo44 Zobacz posta

Edyta: o właśnie kolega wrzucił linka. Ryzyka nie obawiałbym się, bo i jakie?
    Swego czasu byłem napalony na tą Toszibe , ale gdzieś wyczytałem, ze w tym modelu chłodzenie jest problematyczne i przy konkretnym obciążeniu procesora tak sie pieruńsko grzeje, że zwalnia on do 08 GHz taktowanie. Nie wiem czy to dotyczy wszystkich egzemplarzy, czy jakiejś serii, ale... taki odważny nie byłem.

Domyślnie

Też o tym czytałem. Ja jednak nie gram, więc nie katuję zbytnio lapka . Kupiłem mimo to, na wszelki wypadek, podstawkę Zalman ZM-NC 3500

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    Swego czasu byłem napalony na tą Toszibe , ale gdzieś wyczytałem, ze w tym modelu chłodzenie jest problematyczne i przy konkretnym obciążeniu procesora tak sie pieruńsko grzeje, że zwalnia on do 08 GHz taktowanie. Nie wiem czy to dotyczy wszystkich egzemplarzy, czy jakiejś serii, ale... taki odważny nie byłem.
    Nie podam Ci źródła, ale gdzieś trafiłem na informację, że większość lapków
    na i7 ma kłopoty z chłodzeniem. Trudno natomiast opierać się na opiniach
    użytkowników - komputery są różnie konfigurowane, używa się ich do
    różnych zadań - nie da się tego wprost porównać.

Domyślnie

robin102 - Ty sobie kupujesz ten komputer czy studentce ?
    Wydaje mi się, że studentka byłaby bardziej zadowolona z ultrabooka 13'', którego może zmieścić do torebki, i na którym
    popracuje 6-8 godzin niż z kolosa, którego mocy nie wykorzysta.
    Jakbym ja kupiła swojej studentce taką kobyłę toby się zastanawiała jak wielkie mam wobec niej poczucie winy i czym ono jest powodowane

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lena&TheShadow Zobacz posta
    robin102 - Ty sobie kupujesz ten komputer czy studentce ?
    Studentce tak kupujemy i kupujemy 2/3 tego lapka to dla Zuzi, 1/3 dla mnie czyli nadwyżka mocy obliczeniowej której nie wykorzysta to okazjonalnie może ja kiedyś wykorzystam do zdjęć obrabiania Już byliśmy zdecydowani na tego,
    http://www.euro.com.pl/laptopy-i-net...8.bhtml#opinie
    ale w EUR AGD zmienili system ratalny z 20x rat na 10x rat wiec czekamy może przywrócą znów te 20 rat, a tymczasem się rozglądam. Spóźniłem sie dosłownie kilka minut na 20 rat. Laptop typowo domowy więc rozmiar i waga specjalnie nie gra roli. Poza tym z Mojej Zuzi kawał baby więc i lapka razem z biurkiem se przeniesie jak trzeba w dowolne miejsce

Domyślnie

Jak pamiętam z początku tego wątku, to Zuzia też tu zagląda. Nie obawiasz się w związku z tym jakiejś kontuzji?

Domyślnie

Niby, że Zuzia tatę tym biurkiem ?

Strona 18 z 29 PierwszyPierwszy ... 8161718192028 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów