Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: zima 2013

Domyślnie zima 2013

Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

O! dwójka najbardziej mi się podoba, szczerze mówiąc zamknąłbym ją w kwadracie [...ale to moja wizja.]
    Temat na trójce miałeś znakomity, ale chyba go troszkę zaniedbałeś, bo te wypiętrzenie aż prosi, by podejść bliżej i troszkę inaczej kadrować.
    Jedynka całkiem fajna, bardzo dobrze oddaje urok tamtego miejsca i klimat poranka.

Oszczędny w słowach Awatar mastervit
    Miasto
    gdzieś na Warmii

Domyślnie

Najlepiej wypadł #1, mój typ do kalendarza Nikoniarzy 2015!
    Let me show you the world in my eyes

Domyślnie

Pięknie. Jakbym miał obstawiać, to 1,2,3.

Domyślnie

Drugie bardzo ladne, ale potencjal byl na trzecim, szkoda, ze nie zagrales z bliska tym peknieciem, moim zdaniem to nie wykozystany temat jest.

Domyślnie

Dwie pierwsze bez uwag, po prostu ładnie jest i tyle. Na trzeciej masz piękny temat na glebie, ale za daleko, ginie w kadrze. Natychmiast przywołał z pamięci "Obcego" z Turawy Pawła (Pablooka).
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Jedyneczke ciachnął bym na dole pozbywając się tej kępki i przy okazji PD, poza tym jest git... Dwójka jest świetna.
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

super secik,wszystkie dobre ale za kolegami w trojce dzemie potencjal,jesli byla mozliwosc podejscia do przodu to mozna by skomponowac cudny kadr,ktos z kolegow na forum przedstawial cos w podobie z peknieciami tyle ,ze w lodzie o ile mnie pamiec nie myli,chyba,ze podchodziles do tematu bo ze zdjecia tak to wyglada a inaczej moglo wygladac z bliska w rzeczywistosci

Domyślnie

trójka odbiega od pierwszych dwóch wrecz nie godna pokazywania za to pierwsze dwa rewelacja, gratuluje światła
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów