Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Domyślnie Z ramka z szuflady

Siedze w domu z infekcja ucha, kolejny dzien bolacej lewej strony glowy, nasi forumowi i nie tylko forumowi koledzy jechali dzis spora grupa na polnoc Irlandii co by lapac zorze polarna, ktora to ma dzisiaj byc wyjatkowo mocno widoczna...pozostaje mi zyczyc powodzenia a sam pobawilem sie zdjeciem z szuflady.
    Bedzie z ramka, bo tak mnie naszlo... :P

Domyślnie

Widać, że masz słabość do tych łódek Fajne światło i kolory. Kupuję!

Domyślnie

a nie próbowałeś zrobić kilka kroków dalej i uchwycić samą łódkę z kępkami trawy. Wydaj mi się że mógłby być ciekawszy kadr.
    A tak to troszkę mnie ta trawa na pierwszym planie rozprasza . Co do kolorków to perfect.

Domyślnie

No wiesz, mam tysiac kadrow z sama lodka, celowo chcialem zlapac ten pierwszy plan...ale rozumiem, ze nie musi sie podobac.

Domyślnie

nie, no podobać się podoba, ale nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej .

Domyślnie

Dobra szuflada, kolorowa , tylko nie wiem czy nie za mocna jest ta zieleń na pierwszym planie.
    Szybkiego powrotu zdrowia. Szkoda, że musiałeś zostałeś w domu...
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Domyślnie

Ciekawie wygląda fotka ,choć wzrok trochę błądzi , ramki mają wzięcie tu na forum szczegolnie w dziale krajobraz
    Użytkuje X t2 TTArtisan 35 1.4 Fujinon 23 F2
    Było FEED 5, Kodak P850, Nikon D90, D300 D7100 D600 SB-900 Grip Md-10 50 F2 Canon 6D
    Szkiełka 18-105, 35 1.8G, T70-300 VC, T90 Macro , N70-210 F4, N35 1,8G FX, N80-200D ED 2,8, N85 1,8G S 24-35 F2 ART N28-105 N50 1.8G T24-70VC

Domyślnie

EEhh to nie ramki mają wzięcie a dobre foty. Ramki tylko ładnie odcinają je od tła forum + fajnie kontrastują z pokazywaną sceną. Słabej foty ramka nie podciągnie. Tu jest git. Znów mam efekt wyżyłowanej ostrości, ale sam już nie wiem, może to z moim monitorem coś się stało się... Światło Greg - brawo! Bardzo mi się podoba.
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Niebieski ciut zbyt mocny, ale kadr i naświetlenie... super. Pierwsze było: WOW!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

O, zabrałeś się za zdjęcia popełnione w godzinie mocno turystycznej. I dobrze, ćwiczyć trzeba. Trochę kontrasty dają czadu na PP, ale ogólnie odprężający widoczek.
    Jestem niezmiernie ciekaw, co też brygada przywiezie z polowania na zorzę.
    LED ZEPPELIN

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów