Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Jesteś pochylona.

Opinie mile widziane.

Zapraszam.
    Nie wiem, co napisać.

Domyślnie

Fajne ujęcie. Obie już pochylone.

W tym miejscu akurat tak było, że po lewej tak szaro i prawie koloru nie ma, a po prawej zieleniej czy obróbka, żeby pokazać, że ta po prawej bardziej "żywa"?

Domyślnie

Ciekawy kadr i perspektywa (lubię zdjęcia z poziomu gleby i sam takie często robię). Może nieco ciut za dużo dołu, jak na mój gust, bo staruszka jest zbyt centralnie (jak dla mnie ta fotka, to idealny kandydat na crop w stylu letterbox). Fajne światło - wygląda tak, jakbyś jej strzelił z lampy w plecy
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Próbowałem ciaśniej, ale tak wyglądało mi najciekawiej. Kolorystyki lokalnie nie zmieniałem. Musiałem się spieszyć, bo pochylona szybko śmigała, a sytuacja nie była inscenizowana.
    Nie wiem, co napisać.

Domyślnie

Bajka.
    Mnie to zdjecie troche przerazilo (piszac te slowa przechodza mnie ciarki), gdy spojrzalem na nie ponownie, po przeczytaniu "pochylona szybko śmigała".
    Pomyslalem sobie, ze babcia za chwile sie rozplynie, ze to duch, zjawa.
    A w najlepszym wypadku, zniknie za zakretem, za ktorym...nic nie ma.
    Normalnie mam ciarki!!!

Zadne zdjecie na tym forum tak na mnie nie podzialalo, ale ja sie nie znam, wiec masz opinie najczystszego amatora.
    Moj turystyczny kompakcik: D750, 16-35/4VR, 50/1.8G, 70-200/4VR, T 150-600, SB-900. Tylko czasu i umiejetnosci brak...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JED Zobacz posta
    Bajka.

Zadne zdjecie na tym forum tak na mnie nie podzialalo, ale ja sie nie znam, wiec masz opinie najczystszego amatora.
    Dziękuję za opinię. Jest ona dla mnie bardzo ważna. Fotografowałem nikkorem 105mm, gdy ujrzałem tę scenę i szybko zmieniłem na Zeissa 180, aby wyciąć scenę z otoczenia. Zdążyłem.
    Nie wiem, co napisać.

Domyślnie

Super ujecie
    Kazdy placi za swole blendy

Domyślnie

Świetna fota, gratuluję!

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Starogard Gdański

Domyślnie

Ciekawe ujęcie.

Uprawnienia umieszczania postów