Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie numer seryjny D70

Szanowni koledzy, na stronce http://support.nikontech.com/cgi-bin...hp?faq_id=8282 mozna pobrać oprogramowanie Nicon Capture Trial. Niestety sama rejestracja nie wystarcza, gdyż system wymaga podania nr seryjnego aparatu. Aparat będę miał dopiero w następnym tygodniu, ale program chciałbym zassać już dzisiaj. Jęśli któryś z kolegów podałby mi swój numer byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
    Pozdrawiam
    Zbyszek www.wideo-art.pl
    D7100 | D5200 | 80-200 | 17-55 | 18-105 | 85 1.8 | 35 1.8 | Sigma 15 2.8 |

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Tarnobrzeg

Domyślnie

Witaj. Oto mój: 4024956.
    Pozdrawiam wszystkich.Jacek.
    D 70 + 18-70 + 70-210/1:4-5,6 D + SB 800 + SB 26 + F 90 X

Domyślnie

Witam, Dziekuję Jacku za szybka odpowiedź, ale niestety nic nie udało mi się zrobić. System nadał wyrzuca bład numeru. Niestety nie znam angielskiego i stąd może moje problemy. Mimo to bardzo dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. A może ktoś z kolegów mógłby podać mi adres skąd mogę ściągnąć triala bez takich problemów? Zawsze myślałem ,że trial jest po to żeby program można było legalnie potestować, ale jak widać u Nikona nie koniecznie.

Domyślnie

Powódem niepowodzenia może być "lokalizacja" - spróbuj zmienić pierwszą cyfrę numeru na "3"... i zamelduj, czy się udało

Domyślnie

Pomogło jak cholera. Już śmigam. Wielki TNX! Domyślałem się, że aparat Jacka może być kupiony nie u nas, ale gdzie i co wobec tego zrobić. Dziękuję wszystkim, również tym z priva. Pozdrówka.

Uprawnienia umieszczania postów