To ja chyba jestem jakiś inny. Bo dla mnie na kaca najlepiej działa po prostu śniadanie. Ale nie takie, jak zwykle, tylko mniej więcej 3 razy większe.
Szukaj
To ja chyba jestem jakiś inny. Bo dla mnie na kaca najlepiej działa po prostu śniadanie. Ale nie takie, jak zwykle, tylko mniej więcej 3 razy większe.
Kocham ludzi bez względu na kolor skóry i kraj pochodzenia.
Dziękuję temu, kto mi da kawałek chleba.
Nie jestem zdolny do nienawiści, umiem przebaczać i jestem tylko psem
Taaaaa i najlepiej z KFC![]()
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
To ponoc sprawdzony stary sposob: http://czasgentlemanow.pl/2013/12/po...posob-na-kaca/
Jeszcze nie testowalem :P
Ja generalnie przed wskoczeniem do lozka biore letni prysznic, lykam 2 tablety przeciwbolowe lub rozpuszczam 2 aspiryny, popijam litrem wody i rano jest calkiem spoko![]()
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Prysznic... Po pijaku? Grozi utopieniem ... Ja dziękuję![]()
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
Kaca należy po prostu celebrować. Pić cole, jeść pizze, spać i oglądać TV, i generalnie cieszyć się bo kac oznacza ze wczoraj była fajna zabawa.
Tak poradził mi kiedyś najlepszy barman jakiego znam.
Wysłane z mojego Nexus 4
Jak byłem piękny i młody, to leczyłem się tym, od czego chorowałem.
Od kiedy jestem już tylko piękny, to odkryłem zbawczą moc wody. Przepijam wodą i rano dużo wody. Pomaga. A od kiedy rzuciłem fajki, to kac już jakoś tak rzadko zawita.
D300 + MB-D10 + N50 + N85 + N17-55 + N70-300 + N70-200 + SB800 + CaptureNX
jak była gruba zabawa to klin pomaga...
przy umiarkowanym wstawieniu dużo wody przed snem, jak nie wyrzygam to pomoże ;-P
D300s l MB-D10 l N35 1.8 l N18-105 l N 70-300VR l S 70-200 l Di622 MKII l Di866 MKII PRO l SB-700
Na kaca ponoc najlepsza ta woda:
http://www.youtube.com/watch?v=uALhz-C5V6U
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Skontaktuj się z nami