Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 55

Domyślnie Wasze sposoby na kaca :D

Zdradźcie swoje magiczne receptury aby pokonać dobrze nam znanego wroga

Wiadomo, że najlepsze na kaca to powietrze z materaca , ale czym Wy się odtruwacie?

Ja z rana zawszę lubię rosołek przełknąć bo tylko to wejdzie noo i wiadomo - dużo wody
    D70 + N18-105VR + N35/1.8G + SB-600
    Helios 44M-7/2 + Jupiter 135/3.5

Domyślnie

Klin i dalej w kimono.
    Jak już muszę walczyć to kefirek albo maślaneczka. Koniecznie zimne.
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Wypijam na ogół nie więcej niż 0,5 litra czystej w trakcie jednej sesji. Nie palę szlugów, więc kaca nigdy nie mam.

Domyślnie

pół szklanki wódki + łyżeczka pieprzu. Pijesz to na raz. Najlepiej siedzieć wtedy na kibelku i trzymać miskę w rękach lub ewentualnie sok pomidorowy i woda
    D300 + N50 f1.8 G + N18-55VR + książki... ale na nic sprzętu kupa gdy fotograf dupa

Domyślnie

Coooo... przede wszystkim weź sobie półtora litra wody mineralnej. Jak będziesz ciągle nawodniony to obudzisz się maksymalnie z lekkim bólem brzucha.
    Mnie kliny zawsze mocno upijały, chyba że nie alkoholowe.. :P
    Naucz się czytać

Domyślnie

ja mimo że się nie oszczędzam zbytnio w tej materii, to problemu nie dostrzegam zasadniczo. Niezależnie od stopnia "zbetonowania" nigdy nie musiałem stosować medykamentów i innych magicznych mixtur. Zazwyczaj herbatka i święty spokój. Czasem klinik. Lubie też tak po kilku godzinach od pobudki dobrze zjeść. Jako ze wtedy średnio mi się chce gotować wybieram się zjeść tam gdzie w zamian za podanie Master Card zrobią mi dobrze (kulinarnie). Ostatnio weekendami zdarza mi się wciąż (mimo wieku) pobudkę zacząć butelką wina, potem idzie już samo dalej i tak do nocy (ino roządniej niż w noc poprzednią) Następnego dnia pobudka jak młody bóg.
    Kiedyś spotkany nad ranem żulik polecał mi mleko bo ma witaminę B4 (tak tłumaczył). Gość wyglądał bardzo wiarygodnie i tezę swą popierał prawie 30 letnim doświadczeniem. Nigdy nie testowałem szczerze powiedziawszy mleka na kaca. Nie bede polecał teorii "nie pij to nie będziesz miał kaca" bo to jakieś damskie wymysły i czasem trzeba się napić :P Jak na mnie działa herbatka z rana, i święty spokój. To chyba najlepsze. Cóż mi z najlepszej mixtury gdy ktoś gdeka nad uchem pół dnia ? Nic tylko pójść się napić

Wódkę z pieprzem też testowałem. I bez kibelka a za to z kiepem. Taki kiedyś hardcor byłem

Domyślnie

kilka puszek isostara - nie mylić z energetycznymi
    isostar i nic innego
    maniak ciemniowy minoltowy
    ucyfrowiony przy użyciu D300, dopieszczony przy użyciu D500
    trochę lotniczych pstryków na www.waldemarkowalski.pl
    spotter.pl

Domyślnie

Dwa ibupromy przed pójściem spać po imprezie i rano jak młody bóg, na mnie zawsze działa
    FX/DX/CX/www

Domyślnie

Klin ... Only klin

Aaaaa.... I od kiedy rzuciłem fajki kaca nie miałem
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

kilka puszek isostara - nie mylić z energetycznymi
    isostar i nic innego
    Popieram kolegę niebieski isostar z lodówki potrafi uleczyć, ale tylko niebieski (inne pewnie tez, bo to ten sam skład napoju tylko inny smak :P )

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów