Szukaj
Bardzo ładnie. Stylowo, malarsko. I z kolorem ładnie sobie poradziłeś/łaś. Wszystko tu harmonizuje z sobą.
sprzęt: fotografuję sercem
Portrecik zaiste malarski. Bardzo ładny
„Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie.”D-5100......
2
Piękności ciąg dalszy. Podoba się bardzo. Ładne kolorki, bardzo ładna modelka tylko troszkę smutna jakaś. Motyl rozwesel Panią troszkę.
„Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie.”D-5100......
Dwójka lepsza, na jedynce troszkę ze światełkiem poległeś.
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
Oby dwa kadry superowe. Nie wiem dla czego pgaik pisze że poległeś ze światełkiem - dla mnie jest wręcz idealne
Portrety mają świetny klimat, czy to kręcenie krzywymi czy też jakaś tekstura?
No cóż, nie wiesz dlaczego tak napisałem... Postaram się w kilku słowach przedstawić moje uwagi (osobiste). Brakuje mi tu kontry, światło na tło za silne i nie odcina pierwszego planu, dlaczego? Bo tam gdzie twarz jest oświetlona tło także a tam gdzie twarz pozostaje w cieniu na tle też jest ciemno... Mam nadzieję, że teraz zrozumiesz moją uwagę...![]()
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
Dzięki pgaik za wytłumaczenie - teraz rozumiem. Ale w moim osobistym odczuciu nie ma tu porażki. Faktycznie gdyby rzucić światło na tył było by idealnie, ale....sądzę że i tak jest świetnie![]()
zdjęcie numer jeden absolutnie do przekadrowania.
spójrz na dół foty.
przecież modelka wygląda jakby miała monstrualny biust.
mina napięta i spięta.
obróbka oki, ale to co jest sensem fotografii słabiej.
choć oczy ładne![]()
Ostatnio edytowane przez nonnatus ; 07-01-2014 o 23:28
zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
SB900 frotto cokin lowepro epson L800
Skontaktuj się z nami