Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Dzień wstaje

Domyślnie Dzień wstaje

Co o tym sądzicie.Pozdrawiam

Domyślnie

Fota arktyczne piękna. Pewno zimno było jak chol......
    „Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie.”D-5100......

Domyślnie

Przyjemny chłód bije z tego obrazka...
    Przygasiłbym (próbowałbym) słońce, i nieco ochłodziłbym jego barwę, ale to ja...
    NIKON

Domyślnie

Przygasiłbym (próbowałbym) słońce, i nieco ochłodziłbym jego barwę, ale to ja...[/QUOTE]
    Też tak uważam. Przyjemna fota. Pozdr.

Domyślnie

Brrr, ale chłód poczułem z monitora Bardzo dobre foto, mi brakuje takiej rzeczki w moich stronach, wszystkie jaki znam mają brzegi mocno zadrzewione.

Domyślnie

W kadrze przyjemnie i ogólnie ok ale poza samym słońcem, które potraktowane Burnem w PSie lub podobnym narzędziem wyszło bardzo sztucznie. Nic w tym miejscu bym nie kombinował. Widać, że świeciło już mocno i dość wysoko jak na tę porę roku więc takie sztuczne zabiegi nic tu nie pomogą (co zresztą widać powyżej na zdjęciu). Poza tym gaszenie "na chłodno" jest średnio dobrym pomysłem bo teraz plama słońca jest szaro/niebieska.

Domyślnie

Grzegorz przez Jasło przecież płynie i to nie jedna. Pozdrawiam
    „Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie.”D-5100......

Domyślnie

Bardzo zimny i miły obraz

Domyślnie

..."sztuczne zabiegi nic tu nie pomogą (co zresztą widać powyżej na zdjęciu). Poza tym gaszenie "na chłodno" jest średnio dobrym pomysłem..."

Ja bym się tak łatwo nie PODDAWAŁ i w tym kierunku próbował...
    NIKON

Domyślnie

Ładnie umieszczone w kadrze, chłód czuć i o to chodzi, można zapewne trochę jeszcze się pobawić, ale i ta odsłona bardzo ładna.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów