Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Ania

Domyślnie Ania

Witam,

No dobra krytyke przyjalem i chyba macie racje (po przemysleniu) jak poprawie to wysle moze. Wklejam 2 byc moze lepsze (choc wcale nie jestem tego taki pewien )

Domyślnie

Pomysł fajny, tylko kadrowanie należałoby odrobinę poprawić. Szkoda lekko uciętej głowy, barku i kolan - kadr staje się przez to odrobinę niechlujny w odbiorze, jakby trochę przypadkowy. Wykładzina w tle wygląda niezbyt korzystnie. Na twarzy powstał nieładny żółtawy zafarb - albo od lampki, albo światło odbiło się od czegoś żółtego, czy może żółta zasłonka w oknie. Ogólnie jednak fotka ma w sobie coś sympatycznego

Domyślnie

Ftka ma sobie coś sympatycznego. Alez oczywiście - Anię i nic więcej.
    pozdrawiam
    "czuję jak rodzi się moc"

Domyślnie

no coz, jak napisalem w poscie poprzednim dopiero odkrywam tajniki fotografi i dlatego prosze was ... ekspertow, o uwagi co nalezy poprawic

Domyślnie

no no no... modelka niczego sobie. Wolna ?

Domyślnie

Dwójeczka mi się podoba, szkoda tylko, że ostrość jest na 'drugim' oku...
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Wywaliłeś lepsze. Na przyszłość nie wywalaj zdjęć już ocenionych bo wątek staje się bez sensu. Kolejne możesz podpinać niżej lub w nowych wątkach. Tamtego nie musiałeś sie wstydzić...

Nagle Czornyj ocenił inne foto nawet o tym nie wiedząc
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

Tak się pobawiłem... mam nadzieję się nie złościsz...

Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

skad i mysle ze efekt jest lepszy niz moj musze troche jednak poduczyc sie posprodukcji czym sie bawiles ze uzyskales taki efekt?

sailor
    Gość

Domyślnie

ania fajna jest .. a zdjecia tez niczego sobie .. 2ka bardzo przyjmna dawaj wiecej

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów