Szukaj
Trochę za mocno wyostrzasz.
Chatka jaka jest każdy widzi i widać tu też trochę brak pomysłu na kadr...
[Ten nowy dach sprawia wrażenie że foto pod hdr'a zalatuje]
Nie jest źle, starałbym się więcej uwagi poświęcić kadrowaniu, bo okolice piękne.
![]()
Obie fajne. Bardziej podoba mi się 1 ( ekstra ujęcie) Przy 2 ostatni halny chyba przekrzywił antenę w prawo - ale co tam.
„Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie.”D-5100......
Miejsce ładne (znam), ale nie podoba mi się kadrowanie. Zarówno w pierwszym jak i w drugim przypadku. Można odnieść wrażenie, że to nieomal "żabia"perspektywa.
Z większej odległości - szkło widzę w stopce - jest...
NIKON
Radku, długiego szkła ze sobą nie zabrałale i tak przy dwójce raczej by nic nie zdziała, gdyż za bardzo nie miał się gdzie cofnąć(fakt, był desperat, który wchodził na lód)
Co do ostrzenia, to może ciut za mocno, ale mimo to, da się przeżyć.
Co do pomysłu na kadr, to myślę że na jedynce był jak najbardziej, jednak ta chata jest w takim miejscu usytuowana, że ciężko zwrócić nią uwagę(z resztą widać, to ile razy było pokazywane to miejsce)
Jedynie do czego mogę się przyczepić, to faktycznie ten dach... był on nowy, ale nie aż tak![]()
do niedzieli( teraz myślę gdzie iść na coś łatwego, bo raków przecież nie masz;p)
Zdrówko
czy to przypadkiem dolina 5 stawów i chatka strażników
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Dwójeczkę chętnie bym sobie ułożył puzzli![]()
Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III
Dzięki że rzuciliście okiem na moje fociny.
Z tym ostrzeniem to faktycznie trochę przesadziłem, ale zobaczyłem to dopiero po dodaniu zdjeć. Jeżeli chodzi o kadrowanie, to jak już napisał Bajcy, wiele sie nie dało zrobić, co nie znaczy, że uważam, że kadry s super, ...bo nie są.
Dach, ...dach był nowy
Tak to chatka w Dolinie 5-ciu Stawów PL![]()
Nikon D7100 N18-105 VR N55-300 VR N35mm f/1.8G i kilka M42
Więcej na ... D&S FOTO
Skontaktuj się z nami