Szukaj
Za mała głębia!!! Wisiorek zawiesiłeś, a prawie na każdej fotce wisiorek jest rozmyty, ale to chyba nawet na + bo jest za ciężki jak na taką małą osobę i kolorystycznie nie robi rewolucji na zdjęciu
Fotki typowo warsztatowe z ćwiczeń to ja osobiście nie szukam w nich arcydzieła czy duszy...
Biorę ostatnią która jest chyba finałem wcześniejszych ćwiczeń, tylko powiekę na niebiesko pomalowałeś jak farbowałeś oczy...
"Nikon"
Generalnie nie jestem zwolennikiem zdjęć z "nienaturalnymi wyrazami twarzy" u ludzi tj. wymuszonymi grymasami czy uśmieszkami...
Mając powyższe na uwadze jedynie 5. mogę "strawić". Do albumu rodzinnego czy na FB... są ok.![]()
Nikon
Przy oczach nic nie robiłem, bo mała takie właśnie oczy ma i nie muszę ich nawey podciągać kolorystycznie. Nie jesteś już pierwszą osobą, która się na to złapała....
Całą resztę przyjmuję na klatę i faktycznie przysłona o ile się nie mylę f/1,8 na FF-ie daje mała głebię. Cały czas się przestawiam od przejścia z DX-a....
Andrzej1974 ostatnio jak na tym forum wstawiłęm zdjęcia małej w klimacie 5-tki usłyszałem, że jest zbyt smutna i lepiej, jak u dzieci są jakieś emocje. Oczywiście nie przyjmuję tago jako zarzut tylko zwykłe stwierdzenie, za które jestem wdzięczny, ale przyznam się szczerze, że trudno wbić się w gusta użytkowników, skoro potrafia przechodzić w skrajności w skrajność.....
Pozdrawiam i dzięki z słowa opinii... pozdrawiam...
Skontaktuj się z nami