Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Zabawa w minki...

Kilka kadrów z córka, która stwierdziła, że najlepsze zdjęcia to zabawa w miny.... chyba jednak coś w tym jest, a Wy co o tym sądzicie????

1.

2.

3.

4.

I jedno dla taty na poważnie....

5.

Oczywiście wiem, że z włosami nigdy nie dojdę do ładu, więc nie kamieniujcie mnie za nie.... pozdrawiam.

Domyślnie

Za mała głębia!!! Wisiorek zawiesiłeś, a prawie na każdej fotce wisiorek jest rozmyty, ale to chyba nawet na + bo jest za ciężki jak na taką małą osobę i kolorystycznie nie robi rewolucji na zdjęciu
    Fotki typowo warsztatowe z ćwiczeń to ja osobiście nie szukam w nich arcydzieła czy duszy...

Biorę ostatnią która jest chyba finałem wcześniejszych ćwiczeń, tylko powiekę na niebiesko pomalowałeś jak farbowałeś oczy...
    "Nikon"

Domyślnie

Generalnie nie jestem zwolennikiem zdjęć z "nienaturalnymi wyrazami twarzy" u ludzi tj. wymuszonymi grymasami czy uśmieszkami...
    Mając powyższe na uwadze jedynie 5. mogę "strawić". Do albumu rodzinnego czy na FB... są ok.
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez josephebeloki Zobacz posta
    tylko powiekę na niebiesko pomalowałeś jak farbowałeś oczy...
    Przy oczach nic nie robiłem, bo mała takie właśnie oczy ma i nie muszę ich nawey podciągać kolorystycznie. Nie jesteś już pierwszą osobą, która się na to złapała....

Całą resztę przyjmuję na klatę i faktycznie przysłona o ile się nie mylę f/1,8 na FF-ie daje mała głebię. Cały czas się przestawiam od przejścia z DX-a....

Andrzej1974 ostatnio jak na tym forum wstawiłęm zdjęcia małej w klimacie 5-tki usłyszałem, że jest zbyt smutna i lepiej, jak u dzieci są jakieś emocje. Oczywiście nie przyjmuję tago jako zarzut tylko zwykłe stwierdzenie, za które jestem wdzięczny, ale przyznam się szczerze, że trudno wbić się w gusta użytkowników, skoro potrafia przechodzić w skrajności w skrajność.....

Pozdrawiam i dzięki z słowa opinii... pozdrawiam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez soniq2 Zobacz posta
    Andrzej1974 ostatnio jak na tym forum wstawiłęm zdjęcia małej w klimacie 5-tki usłyszałem, że jest zbyt smutna i lepiej, jak u dzieci są jakieś emocje. Oczywiście nie przyjmuję tago jako zarzut tylko zwykłe stwierdzenie, za które jestem wdzięczny, ale przyznam się szczerze, że trudno wbić się w gusta użytkowników, skoro potrafia przechodzić w skrajności w skrajność.....
    Ile ludzi tyle opinii.

Hmm... co do 5. to napisałem: jedynie 5. mogę "strawić". Oznacza to, że gdybym musiał koniecznie wybierać z Twoich zdjęć tylko jedno to bym wybrał zdjęcie nr 5. Nic więcej. Choć i ono nie jest porywające.
    Nikon

Uprawnienia umieszczania postów