Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Soft

Domyślnie

Bardzo przyjemne zdjęcie.

Domyślnie

Coś jest w tym zdjęciu. Tęsknota?
    Udane, oby tak dalej.
    W życiu piękne są tylko chwile
    Blog

Domyślnie

Szkoda, że modelka ma zbyt mocno przymknięte oczka... Choć zdjęcie mi się nawet podoba.
    Nikon

Domyślnie

Te przymknięte oczka dodają czaru fotce. Coś jak "Alicja w krainie czarów" Piękne
    „Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie.”D-5100......

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamut54 Zobacz posta
    Te przymknięte oczka dodają czaru fotce. Coś jak "Alicja w krainie czarów" Piękne
    MZ te oczka raczej mówią, że za chwilę modelka... zemdleje. Tak przynajmniej ja to widzę.
    Nikon

Domyślnie

Andrzeju - może i zemdleje, ale robi to z gracją.... Popatrz trochę innym okiem
    „Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie.”D-5100......

Domyślnie

Witam,
    zdjęcie jest bardzo przyjemne w oglądaniu, ładne światło, dobry kadr, dobre upozowanie,
    ale niestety wyraz twarzy mnie nie przekonuje. Chodzi mi głównie o zamknięte oczy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamut54 Zobacz posta
    Andrzeju - może i zemdleje, ale robi to z gracją.... Popatrz trochę innym okiem
    Hmm... gdyby zemdlała w moje ramiona...
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrzej1974 Zobacz posta
    Hmm... gdyby zemdlała w moje ramiona...
    Wystarczy że będzie w nich omdlewać

Zdjęcie rzeczywiście w sobie coś ma. Jest bardzo miłe w odbiorze, takie pastelowe, spokojne i naturalne. Proszę o więcej.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów