Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Wyoming 2013

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Wyoming 2013

1
    American buffalo w dolinie GroVan
    2
    Snake river A'la Ansel Adams
    3
    Tuż pod chmurami...
    4
    Dolina rzeki Snake

Ze swiątecznymi życzeniam Artur
    ps: coś ostrość mi zżera

Domyślnie

Oooo żeś Cie!!!! Ale zapodałeś z grubej rury, przyjemnie, wszystkie kadry świetne!! Ostrość ok, może nawet za bardzo bo na dwójeczce trochę krawędzie chmur poszarpało, ale to tam jest pikuś. Zdjęcia extra, moje marzenie pofocić właśnie w tych górach
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Ale miejscówki do fotografowania,wybieram nr 1, osobiście preferuje panoramy z 3-5klatek w zależności do ujęcia później robi się mniej ciekawie co nie oznacza że pozostałe sa słabe,chętnie zobaczę więcej.
    Użytkuje X t2 TTArtisan 35 1.4 Fujinon 23 F2
    Było FEED 5, Kodak P850, Nikon D90, D300 D7100 D600 SB-900 Grip Md-10 50 F2 Canon 6D
    Szkiełka 18-105, 35 1.8G, T70-300 VC, T90 Macro , N70-210 F4, N35 1,8G FX, N80-200D ED 2,8, N85 1,8G S 24-35 F2 ART N28-105 N50 1.8G T24-70VC

Domyślnie

Już bym pakował walizki...
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Uaj takie maleeeeeeeee?!

Niezle obrazki, w 2 brakuje mi centymetra gory, w 4 centymetra (albo dwoch) dolu. Czekam na wieksze bo takie obrazki w takich rozmiarach to zbrodnia przeciwko ludzkosci

Domyślnie

1 i 2 sa mega, piekne to B&W, reszta juz slabiej, obrobka lezy na 5, kolorystycznie jest nieakceptowalne

Domyślnie

Miejscówki, ze tylko powzdychać. już nawet takie foty wystarczą by się zakochać na zabój.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Jak masz więcej fot z bizonami (a'la na 1.) to dawaj. Nie mogę się napatrzeć na 1...
    Nikon

Domyślnie wyoming 2013

6. Płoną gory,płoną lasy...
    Pożary w dolinie rzeki Lamar. Na zdjęciu rzeka Yellowstone.
    Dzięki za zainteresowanie poprzednimi fotografiami. Faktycznie miejsca piękne,ale bardzo daleko (ponad 2000km)od Chicago. Jedno wiem na pewno ,ja tu jeszcze wrócę...
    Pozdrawiam Artur

Domyślnie

Piekne miejscowki, ostatnie bardzo dobre, cos wstawiasz nie tak, bo ostrosci brakuje, dodatkowo trzecie sprawia wrazenie jak by bylo pochylone w lewo, poza tym jest pieknie kolorystycznie i tresciwe

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów