Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Monika

Domyślnie

Kadry słabe, obróbka i kolorystyka... porażka (przy czym 2. zupełnie nie rozumiem w tym secie)...
    IMHO... skrzywdziłeś tymi fotkami modelkę...
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sruba Zobacz posta
    Jeśli chodzi o główne zastrzeżenia odnośnie obróbki to przede wszystkim trupioszary odcień skóry i nad tym bym popracował w pierwszej kolejności...

Dzieki. Faktycznie chyba mnie fantazja poniosla.
    D3200, NIKKOR 35mm f/1.8G, NIKKOR 85 mm f/1.8G, Takumar 55mm F1.8 SMC

Domyślnie

Właśnie. Porównaj nawet w lustrze odcień skóry żony z tym na zdjęciu. I widzisz różnicę? trochę dziwnie wyglądają zdjęcia w tej kolorystyce i tylko podkreślenie włosów (zdjęcie 1). Aczkolwiek podobają mi się oczęta na czwórce.

Domyślnie

Wrzucam trojke jeszcze raz, tym razem bez fajerwerkow. Popatrzylem na zdjecia i probowalem je jakos sensownie wykadrowac ale za duzo sie z nimi nie da zrobic. Nastepnym razem bede pamietal o kompozycji bo w sumie to wogole o niej nie myslalem robiac te zdjecia.

Domyślnie

Po mojemu to brakuje ostrości. I próbujesz to nadrobić obróbką. Efekty były widziane wcześniej. No chyba, że na moim monitorze tak widzę ( albo przestanę pić wieczorem)
    „Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie.”D-5100......

Domyślnie

wrzucam jeszcze jedno zdjecie. prosze o konstruktywna krytyke.

Domyślnie

Nie chodzi tu o max zbliżenie twarzy. Zrób zdjęcie żonie innym obiektywem ( masz przecież N35, N85) a Ty uparłeś się na Takumar
    „Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie.”D-5100......

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów