Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Kopa Kondracka - Tatry Zachodnie

W ostatnią sobotę wybraliśmy się z kolegą na zachód słońca na Kopę Kondracką. Warunki były piękne, śnieg, bardzo ciepło, zero wiatru. Do tego na szczycie idealne warunki do zdjęć, chociaż mieliśmy nadzieję na chmury. Zapraszam na fotorelację i kilka zdjęć ze szczytu, a także krótki film.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

kilka zdjęć ze szczytu...

11.

12.

13.

14.

15.

FILM
    http://www.youtube.com/watch?v=bV6MKe2EAWc

Dzięki
    www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska

Domyślnie

Kurde Michał, czytasz w moich myślach. Miałem do Ciebie pisać na priv, żebyś coś dodał od siebie, bo wiem że zdjęc z Tatr masz dość dużo
    Zdjęcia już widziałem na fototatry z resztą filmik też. Nagrywałeś go GoPro?
    Gratuluję zimowego wejścia jak(dla mnie by to bylo duże osiągnięcie) i czekam na dalsze fotorelacje
    Michał brakuje mi tylko opisów do zdjęć, fajniej się ogląda zdjęcia, ale i tak jest bardzo ładnie.

D7100+N 18-105; S10-20; S17-50 2,8; N50 1.8G+BENRO A1695F
    Kilka moich zdjęc i jeszcze kilka

Domyślnie

Światło dobre złapaliście, śniegu widzę było tak sobie, jak przy 2 stopniu to dało się spokojnie przejść. Ślad mieliście przetarty czy sami przecieraliście ?
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Szlak był tak średnio przetarty, ślady były, ale i tak zapadaliśmy się po kolana, po pas ...
    Powyżej przełęczy śniegu malutko, widać Xawery wywiał

Gaduła Awatar zgera
    Miasto
    Siedliska, Podkarpacie

Domyślnie

Czy na 7-ce to Babia Góra?
    Zazdroszczę wam tej pogody, latem trudno o taką widoczność, a jesienią raczej nie jeżdżę w Tatry ze względu na dużą odległość i krótki dzień.
    NIKON D3100, NIKKOR 18-55 VR II, 18-105 VR,

Oszczędny w słowach Awatar vegetables
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Jednak fotki o zachodzie to inna sprawa.
    4 super portret, 13 swietnie wyszedl Krywan w kolorach miedzi, 12 Kasprowy tez fajnie. Jak uzyskales kolor nieba w 13 ? Troche mnie ramki kluja w oczy, ciut za grube. Niezla wycieczka, duzo dluzej wyszlo niz czas mapowy ?

Domyślnie

Ja po gorach chodze bardzo wolno, dużo fotografuje, nie patrze na czas na znakach. Wchodziliśmy jakies 6h , gdzie czas normalny to ok 3. Natomiast zejście ze szczytu do Kuźnic zajelo nam 1h20min, bo i aparat w plecaku i ciemno

Domyślnie

Jak zwykle pierwsza klasa! Jedynie razi mnie cześć setu z ramką część bez
    Teraz Lady Ku

Uprawnienia umieszczania postów