Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Kruk

Domyślnie

Dzieki ciesze sie, ze sie podoba. Jeszcze jedno dorzuce

2
    Canon

Domyślnie

Nie chciał bym żeby takie coś z takim dziobem usiadło mi na głowie Foty świetne. Jak zwykle...
    Fuji

Domyślnie

Oj jest super. Tak ostrożne ptaszysko tak ładnie ustrzelić pozostaje tylko pogratulować.

Domyślnie

kolorki super
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

2-gie ładniejsze światło , fajne oba
    G

Domyślnie

Za przedmówcami - 2 piękna!
    pozdrowienia!

Domyślnie

Czy takie zdjęcie kruka jest tak trudne do wykonania że trzeba posiłkować się PSem żeby kadr nie raził, albo żeby wyretuszować żarcie do którego przyleciał ? Czy można go poprawnie kadrować już w terenie ? Czy nie sposób tak zaaranżować sceny, żeby flaki wyglądały jak padlina, albo żeby od razu ich nie było widać ?
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

pozdrawiam
    Paweł

Domyślnie

Dwójka ze względu na szczegółowość urywa mi mózg. Takie 8,5/10 z znakiem jakości
    Naucz się czytać

Domyślnie

Ponownie dziekuje Pawel Pawlak profesjonalisci pewnie potrafia skadrowac na miejscu, nawet wtedy gdy taki kruk wyladuje znienacka, pozre zarcie przeznaczone nie dla niego i spokojnie sobie odleci. Ja jestem w 100% amatorem i wciaz sie ucze. Chetnie przyjme wszelakie wskazowki. Zadne zarcie nie bylo retuszowane, dwojka to pelny kadr, lekkie podostrzenie i wyrownanie WB.
    Canon

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów