Dziekiciesze sie, ze sie podoba. Jeszcze jedno dorzuce
2
Szukaj
Dziekiciesze sie, ze sie podoba. Jeszcze jedno dorzuce
2
Canon
Nie chciał bym żeby takie coś z takim dziobem usiadło mi na głowieFoty świetne. Jak zwykle...
Fuji
Oj jest super. Tak ostrożne ptaszysko tak ładnie ustrzelić pozostaje tylko pogratulować.
Mega kolory!
kolorki super![]()
2-gie ładniejsze światło , fajne oba
G
Za przedmówcami - 2 piękna!
pozdrowienia!
Czy takie zdjęcie kruka jest tak trudne do wykonania że trzeba posiłkować się PSem żeby kadr nie raził, albo żeby wyretuszować żarcie do którego przyleciał ? Czy można go poprawnie kadrować już w terenie ? Czy nie sposób tak zaaranżować sceny, żeby flaki wyglądały jak padlina, albo żeby od razu ich nie było widać ?
N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9
pozdrawiam
Paweł
Dwójka ze względu na szczegółowość urywa mi mózg. Takie 8,5/10 z znakiem jakości![]()
Naucz się czytać
Ponownie dziekujePawel Pawlak profesjonalisci pewnie potrafia skadrowac na miejscu, nawet wtedy gdy taki kruk wyladuje znienacka, pozre zarcie przeznaczone nie dla niego i spokojnie sobie odleci. Ja jestem w 100% amatorem i wciaz sie ucze. Chetnie przyjme wszelakie wskazowki. Zadne zarcie nie bylo retuszowane, dwojka to pelny kadr, lekkie podostrzenie i wyrownanie WB.
Canon
Skontaktuj się z nami