Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Odlot

Domyślnie Odlot

Co o tym sądzicie.Pozdrawiam

Domyślnie

tzw klimat złapałes fajnie, tylko ptaki ci sie za bardzo nie ułozyły w kadrze.

gdybyś tak np. dokonał małego "oszustwa" i przeniósł ptaszory w kierunku PD, wtedy doostałbyś przeciwwagę kompozycyjną do głównego drzewa i mogłbyś przyciąc zdjęcie z góry (poniżej aktualnych pptaszków) - zdjęcie dostałoby znacznie lepszą kompozycję.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Tylko pozostanie pytanie, czy wtedy to nadal zdjęcie czy już tylko radosna twórczość ?
    Pewnie i można i tak, ale pytanie gdzie jest granica poprawnie skomponowanej fotografii...
    Jak dla mnie może tak pozostać !
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Ładne pastele,chyba się jutro wybiorę zachęciłeś mnie.Pozdrawiam.

Domyślnie

Bardzo fajny klimat, podoba mi się

Wystarczy przyciąć od lewej do pionu [choć nie przepadam za takim kadrowaniem...] i kompozycja się zmieni zupełnie.

Pozdrawiam! =]

Domyślnie

Przyciąłbym do kadru 2:1, kosztem nieco zbyt dosłownego dołu i lekko góry. Lubię panoramiczne cięcia i w tym wypadku wydaje mi się by takie rozwiązanie idealnie się sprawdziło. Poza tym świetny strzał i dobrej chłodnej tonacji.

Domyślnie

Bez ptaków jak się ciachnie super, tonacja, klimacik jest wszystko jak trzeba, jak z ptaszorami to faktycznie lepiej, żeby trochę odleciały w prawo
    Ładnie obrobione, fajne zdjęcie.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Fajnie, po twojemu. Atmosfera foty pierwsza liga. Może i ptaszki mogły lecieć w innym miejscu, ale wybrzydzał nie będę.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Nic dodać - jak wyżej, podoba się. Klimat kapitalny...Czyli jednak trochę dodać ;D
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Fajnie, po twojemu. Atmosfera foty pierwsza liga. Może i ptaszki mogły lecieć w innym miejscu, ale wybrzydzał nie będę.
    Dokładnie bardzo dobry obraz, a ptaszki w innym miejscu ...a dokładniej ciut, ciut niżej ale to już rola ptaszków nie autora, może się kiedyś poprawią
    Ale podkreślić muszę jeszcze raz...podoba się jak diabli, gratulacje

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów