Co o tym sądzicie.Pozdrawiam
Szukaj
Co o tym sądzicie.Pozdrawiam
tzw klimat złapałes fajnie, tylko ptaki ci sie za bardzo nie ułozyły w kadrze.
gdybyś tak np. dokonał małego "oszustwa" i przeniósł ptaszory w kierunku PD, wtedy doostałbyś przeciwwagę kompozycyjną do głównego drzewa i mogłbyś przyciąc zdjęcie z góry (poniżej aktualnych pptaszków) - zdjęcie dostałoby znacznie lepszą kompozycję.
I'm not always right, but I'm never wrong...
Ładne pastele,chyba się jutro wybiorę zachęciłeś mnie.Pozdrawiam.
Bardzo fajny klimat, podoba mi się
Wystarczy przyciąć od lewej do pionu [choć nie przepadam za takim kadrowaniem...] i kompozycja się zmieni zupełnie.
Pozdrawiam! =]
Przyciąłbym do kadru 2:1, kosztem nieco zbyt dosłownego dołu i lekko góry. Lubię panoramiczne cięcia i w tym wypadku wydaje mi się by takie rozwiązanie idealnie się sprawdziło. Poza tym świetny strzał i dobrej chłodnej tonacji.
Bez ptaków jak się ciachnie super, tonacja, klimacik jest wszystko jak trzeba, jak z ptaszorami to faktycznie lepiej, żeby trochę odleciały w prawo
Ładnie obrobione, fajne zdjęcie.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Fajnie, po twojemu. Atmosfera foty pierwsza liga. Może i ptaszki mogły lecieć w innym miejscu, ale wybrzydzał nie będę.![]()
LED ZEPPELIN
Nic dodać - jak wyżej, podoba się. Klimat kapitalny...Czyli jednak trochę dodać ;D
NIKON
Skontaktuj się z nami