Zapraszam.
Szukaj
Zapraszam.
"Płonąca" brzoza raczej. Gdzieniegdzie też jakaś zieleń się wkradła na niebie. Nie obraź się ale coś tu przedobrzyłeś.
Hmmm okolice Prypeci ?? Widać promieniowanie jeszcze spore tam jestu mnie brzoza dziwnie świeci. Kadr ok. ale z obróbką chyba trochę przesadziłeś
![]()
Może i brzoza świeciale z tylu bylo zachodzace pomaranczowo-czerwone słońce to i brzoza czerwona
.
Faktycznie kolorki trochę na niebie się rozjechały, może trochę zbyt centralnie, ale samo drzewko i cała okolica jak u mnie, płasko i za wiele się nie dzieje
Ładne światełko.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Fota ma potencjal... Troche za bardzo pojechana z obrobka... kazdemu sie zdarza.
Usiadz jeszcze raz, delikatniej... bedzie fajnie.
Nieraz tak jest, że światła jest aż za dużo i taki efekt tu widzimy. Biorąc poprawkę na to jest ok, ale generalnie lepiej poprawić...![]()
LED ZEPPELIN
Wlasnie tak bylo . Swiatlo bylo az palace , wszystko bylo jeszcze bardziej zolto-czerwone . Poprawka juz zrobiona . A ta chmura na niebie to juz sam nie wiem jak wygladala ale jest pewne ze sypnelo z niej obficie sniegiem![]()
Skontaktuj się z nami