Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Lightroom 4 - krótkie pytanie

Koledzy, potrzebna pomoc.

Coś mi się pochrzaniło w Lightroomie i w momencie dodawania flagi czy kolorowej etykiety program automatycznie przeskakuje mi do następnego zdjęcia, tak jakbym miał włączony shift. Za skarby nie wiem, jak przywrócić to do normalnego stanu, bo czasami bardzo mnie denerwuje, przede wszystkim gdy potrzebuję jednocześnie oflagować zdjęcie i oznaczyć je kolorową etykietą, bo po wykonaniu jednej z tych operacji, muszę ponownie wracać do danej fotografii.

Pewnie jest to gdzieś w ustawieniach programu, ale za chiny ludowodemokratyczne nie mogę tego namierzyć.
    Kocham ludzi bez względu na kolor skóry i kraj pochodzenia.
    Dziękuję temu, kto mi da kawałek chleba.
    Nie jestem zdolny do nienawiści, umiem przebaczać i jestem tylko psem

Domyślnie

Zaptaszkowałeś Auto Advance. Przejdź do Library, a potem wybierz menu Photo > Auto Advance - ma być odptaszkowane. Kliknij, to się odptaszkuje.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Dzięki.

Jakby się dało, to bym Ci przez neta piwo posłał. A tak to najwyżej jak będę w lutym w Chrzanowie, to jakby co mam do Krakowa blisko.

Temat można zamknąć.
    Kocham ludzi bez względu na kolor skóry i kraj pochodzenia.
    Dziękuję temu, kto mi da kawałek chleba.
    Nie jestem zdolny do nienawiści, umiem przebaczać i jestem tylko psem

Domyślnie

Spoko. Kiedyś się zgłoszę po to pywo znienacka.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Uprawnienia umieszczania postów