Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Wątek: Żoneczka cz.13

Domyślnie Żoneczka cz.13

Tym razem trochę inspirowane rozkładówkami ze starego Playboya. Sporo było przy tym śmiechu

Domyślnie

Z Wolandem musisz pogadać Tutaj jest marnie niestety
    red light, dark room...

Domyślnie

Z jakiego powodu jest wg Ciebie marnie? Samo stwierdzenie, przyznasz, jest niewiele warte?

I jaki to ma związek z Wolandem?

Dzięki!

Domyślnie

a mnie sie tam zdjecie i efekt podoba. Oczywiście można sie przyczepić do wielu rzeczy jak np: uciety łokieć, zasłaniajaca lekko nogę zasłona, obróbka mogła by być bardziej w stylu playboya soczyste kolory , bardziej na czerwono.
    Pomimo tych niedociągnięć zdjecie jest miłe w odbiorze dla oka. Ja bym jeszcze lekko doświetlił brzuch modelki, moim zdaniem jest za bardzo w głębokim cieniu.
    FiX-owe Nikony
    http://zoltyserwisfotograficzny.info
    niezależne opinie klientów o serwisie "N"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kartofelinder Zobacz posta
    Sporo było [...] śmiechu
    I oliwki lub jakiegoś olejku na ciele?

Poza drobnostkami wspomnianymi przez avatarr-a zdjęcie mi się ogólnie podoba. Hmm... nie wiem tylko, czy nie lepiej by wyglądało, gdyby górę uciąć ( jakieś 3 cm, za kolanami)...
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez avatarr Zobacz posta
    Oczywiście można sie przyczepić do wielu rzeczy jak np: uciety łokieć, zasłaniajaca lekko nogę zasłona, obróbka mogła by być bardziej w stylu playboya soczyste kolory , bardziej na czerwono.
    Pomimo tych niedociągnięć zdjecie jest miłe w odbiorze dla oka. Ja bym jeszcze lekko doświetlił brzuch modelki, moim zdaniem jest za bardzo w głębokim cieniu.
    Myślę, że Kartofelinder jest jednym z tych świadomie kadrujących fotografów i skoro jest na tym zdjęciu ucięty łokieć to znaczy, że tak chciał. Jeżeli miałbym oceniać temat/wykonanie to oceniłbym bardzo dobrze Czuję się jakbym ojcu starego świerszczyka podwędził z szafki

Cytat Zamieszczone przez Amadeusz Zobacz posta
    Z Wolandem musisz pogadać Tutaj jest marnie niestety
    Akurat prace Wolanda zupełnie mi się nie podobają i są zbyt wulgarne (nie wszystkie oczywiście). Tutaj ja widzę piękno wdzięk. Też nie bardzo rozumiem aluzję z Wolandem.
    Ostatnio edytowane przez Misher ; 12-12-2013 o 18:39
    Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
    - Czesć! Kto to?
    - To mój syn. Janek.
    - Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.

Domyślnie

Fajnie oddałeś klimat, podoba się. I absolutnie nie inspiruj się Wolandem a i gratuluję pięknej i odważnej żony.

Wysyłane z mojego HTC Desire HD A9191 za pomocą Tapatalk 2
    totalna amatorka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moro Zobacz posta
    a i gratuluję pięknej i odważnej żony.
    Przynajmniej ma na kim ćwiczyć warsztat. Ja również coraz bardziej eksploatuję swoją żonę. Być może kiedyś zawita tu na forum...
    Nikon

Domyślnie

Pomijając ciasny kadr (L/P/D) ładne zdjęcie

Domyślnie

Jeśli
    Cytat Zamieszczone przez Kartofelinder Zobacz posta
    ....inspirowane rozkładówkami ze starego Playboya....
    to jestem za.
    "Modelka" super
    Całość mi się podoba.
    Nikon + Nikkor
    https://www.instagram.com/z_nurtem_sanu_i_dunajca/

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów