Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Agata

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie Agata

Pod ocenę.

Domyślnie

Mnie sie podoba. Byc moze troszke bym sie cross-em pobawil ale i tak jest spoko

Domyślnie

Wygląda na wystraszoną oczy szeroko otwarte... ogólnie ok ale wyraz twarzy ponury jak dla mnie. Z uśmiechem było by o wiele lepiej !
    Nikon D5100 |Nikon D7100 | N18-105| N35 |Nikkor 70-200 f/2.8 Grey | N55-300|Sigma 17-50 | N SB-700 |YN-560 II| revuenon 135mm f/2.8 | Velbon DF60 | RF603II

Domyślnie

Zdjęcie dobre ale tak jak powiedział przedmówca, z uśmiechem byłoby lepsze
    Pozdrawiam
    DX

Domyślnie

No w tym ujęciu nie dało się wiele zepsuć. Ładna dziewczyna, dobre światło, postawić ją centralnie przed obiektywem i cyk, jest centralny kadr. Ładne zdjęcie na FB, ale czy na forum fotograficzne?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CODER_BEST Zobacz posta
    Wygląda na wystraszoną oczy szeroko otwarte... ogólnie ok ale wyraz twarzy ponury jak dla mnie. Z uśmiechem było by o wiele lepiej !
    Pozwole sobie nie zgodzic sie z szanownym kolega. Usmiech zabilby to zdjecie. Byloby banalne - usmiechnieta dziewczyna i tyle. Tutaj jest ciekawiej, bardziej tajemniczo i mnie sie to podoba.

Domyślnie

A może by było lepsze jak by jedno oko zamknęła ... jakie bzdury tu ludzie piszą to się płakać chce.

Domyślnie

Według mnie lepiej właśnie wygląda tak, niż z uśmiechem. W twarzy jest coś intrygującego. Na +.

Domyślnie

Po prostu autor tak to widział i tak zrobił. Jego pomysł i dobry zresztą. Ja bym coś z oczyma zrobił. Tak wyraziste aż żyłki widać. Może drobna korekta poprawiła by to. Ale całość jak mówi młodzież spoko.

Domyślnie

Jak dla mnie nie ma tu nic do poprawiania z mimiką twarzy. Portret jest świetny i wciągam cały.
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Uprawnienia umieszczania postów