Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Wyrzucony na brzeg

zapraszam

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    zapraszam

pozdrawiam
    Mnie się bardzo podoba, powiedz czy to zdjęcie jest jakoś dodatkowo podkolorowane? Nigdy nie próbowałem swoich zdjęć jakoś przerabiać, tylko zmniejszałem na ewentualne potrzeby podesłania komuś na mail. Piękne kolory masz, czasami w aparacie włączam funkcję "żywe kolory", ale wychodzi różnie.
    Ostatnio edytowane przez Wyrwiząb ; 12-12-2013 o 11:34 Powód: Skreśliłem link do zdjęcia
    D7000 = 17-55 2.8 nikkor, 24-120 3.5-5.6 VR nikkor, 105 2.8 VR nikkor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wyrwiząb Zobacz posta
    Mnie się bardzo podoba, powiedz czy to zdjęcie jest jakoś dodatkowo podkolorowane? Nigdy nie próbowałem swoich zdjęć jakoś przerabiać, tylko zmniejszałem na ewentualne potrzeby podesłania komuś na mail. Piękne kolory masz, czasami w aparacie włączam funkcję "żywe kolory", ale wychodzi różnie.
    zawsze przy obróbce autor kreuje taki kolor jaki jego zdaniem jest najlepszy dla danego ujęcia, oczywiście staram się zachować chociaż przybliżoną kolorystykę, jaką uzyskuję na nefie. Na kolor składa się wiele czynników, między innymi wydłużony czas ekspozycji również zostawia swój ślad .

Domyślnie

bardzo ładnie, tylko czemu lewy horyzont jest tak jakby przymglony?
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez D_Z_I_A_D_E_K Zobacz posta
    bardzo ładnie, tylko czemu lewy horyzont jest tak jakby przymglony?
    to był dzień z opadami , z cyklem co 5 minut, prawdopodobnie tam lało co wpłynęło na taki układ chmur

Domyślnie

Ładne miękkie niebo, takie blurowate , cała fotka miła w odbiorze!
    I'm amateur photographer, not a terrorist!

Domyślnie

jest extra . Podoba mi sie trój kolorowosc tego zdjecia

Domyślnie

świetne kolory, również czernie
    też podoba mi się podział na 3, niebo wyszło genialnie

Domyślnie

Wszystko pięknie i elegancko, jednak tego mocnego kamienia po lewej mogłoby tu nie być. Poczekałbym na wyższą falę......
    LED ZEPPELIN

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów