Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: H jak....

Domyślnie H jak....

....latarnia na Fanad Head
    Zdjęcie to popełniłem już jakiś tam czas temu, ale myślę, że warte pokazania szerszej publiczności, a jak nie warte to jakoś będę musiał z tym żyć )

Pozdrawiam
    I'm amateur photographer, not a terrorist!

Domyślnie

To bylo wtedy co nie trafiles pogody?? Jak na zaby z nieba to zdjecie jest bombowe, dla mnie super, ladnie sie to wszystko uklada w kadrze...moze bym popracowal jeszcze nad niebem co by sie tak jasnoscia nie odcinalo, ale i tak mi sie podoba, bardzo dobra odslona!

Domyślnie

Tak to było właśnie wtedy, ale zawsze to lepsze od mleka na niebie. Co do nieba to zawsze można poprawić, naprawić lub zepsuć hihihi

Domyślnie

Jak dla mnie całkiem fajne

Domyślnie

fakt warunków nie miałeś ale fajnie w kadrze za to.
    tak jak dół do linii horyzontu podoba się to co powyżej zupełnie do mnie nie przemawia (im wyżej tym gorzej)

Domyślnie

fotka ok,kadr fajny,ciekawa odslona z tej miejscowki ,jeszcze takiej nie widzilem ale faktycznie to niebo dziwne

Domyślnie

chyba powiem tak... strasznie mi się podoba.
    D7100 | S 10-20 4-5.6 EX | N 35 1.8G | T 70-300 VC USD | SB-700

Pozdrawiam, Ola

Domyślnie

Niebo wyszło tak, bo czasami takie jest
    Pozdrawiam i dziękuję za komentarze.
    Ostatnio edytowane przez Rallynitros ; 15-12-2013 o 16:25 Powód: dodanie tekstu

Domyślnie

Zdjęcie ciekawe, choć niebo MZ zbyc ciężkie, ale mam nadzieję, że nie groziła Ci tam żadna kara za "popełnienie" tego zdjęcia.

Domyślnie

Wstęp był wzbroniony, ale powiedz to polakowi..... to tak jakby tam było napisane Welcome and Enjoy ))

Uprawnienia umieszczania postów