Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Rury - [Nemeth]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deemes Zobacz posta
    szumm jest ale nie ważne, takie Twoje zdjęcia lubie, morskie memlanko a nie tam zameczki IR

Rozbiję specjalnie świnkę i złośliwie pojadę do Albionu. Tam są jakieś zamki nad wodą. Będą rozmemłane zameczki w IR nad wodą :P

Cytat Zamieszczone przez deemes Zobacz posta
    ps. polecam małe gogelki z przezroczystym szkłem, np. motocyklowe, kazdy piasek nie straszny
    Dobry pomysł. Chodzę w okularach więc w normalnych warunkach osłona zawsze jakaś była. Na wiatr >120 km/h widać za mało

Domyślnie

Nieziemska miejscówka * !

...nieśmiało chciałbym napomknąć, że nie wszystkich stać na to, by każdą fotografię kupować i podziwiać w druku, pozostaje więc oglądać na mniej lub bardziej skalibrowanych monitorkach
    Oczywiście życzę Tobie i pozostałym użytkownikom sprzedaży co najmniej w ilości równej wyświetleniom, jakkolwiek monitor pozostaje najszybszym/najtańszym/najbardziej popularnym medium (stety-niestety).

Pozdrawiam =]

* - Po odwróceniu o 180st przywołuje kosmiczną inwazję. Odrealnione miejsce. Super!

Domyślnie

Szum mi nie przeszkadza, kadr wszystko rekompensuje Kolory pasują do klimatu zdjęcia. Podoba się.
    I'm amateur photographer, not a terrorist!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rallynitros Zobacz posta
    Szum mi nie przeszkadza, kadr wszystko rekompensuje Kolory pasują do klimatu zdjęcia. Podoba się.
    Podpiszę się. Kto by pomyślał, że sprzęt refulacyjny to taki wdzięczny temat?
    LED ZEPPELIN

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów